
Ένα ενδιαφέρον διήμερο σεμινάριο διοργανώνει ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στα Χανιά για τους σπουδαστές των τμημάτων Μαγειρικής και Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής.
Εισηγητής είναι ο pastry chef Μάριος Δρακάκης, ο οποίος θα αναλύσει τις ιδιαιτερότητες των γλυκών για buffet ξενοδοχείου και θα παρουσιάσει μια σειρά από πρωτότυπες συνταγές.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε δύο μέρη: Προετοιμασία και Στήσιμό Buffet. Δίνεται δυνατότητα παρακολούθησης από όλους τους σπουδαστές, τόσο του πρωινού όσο και του απογευματινού κύκλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Επίσκεψη Συντηρητών Έργων Τέχνης στον Ιερό ναό της Αγίας Σοφίας
-
Θεατρική παράσταση από τον τομέα Performing Arts της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας
-
Έκθεση έργων Φωτογραφίας & Συντήρησης Έργων Τέχνης "Χρωματιστές Φωνές"
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο βεστιάριο του Εθνικού Θεάτρου
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη σε βιομηχανία ρούχων