
Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, Σταδίου 26 διοργανώνει ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για τους σπουδαστές του τομέα Γαστρονομίας, με θέμα: "Η δημιουργία ενός μενού".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν εξειδικευμένες γνώσεις γύρω τη σύνθεση μενού, αποκτώντας έτσι μια σημαντική δεξιότητα που είναι απαραίτητη για το επαγγελματικό προφίλ ενός chef.
Εισηγητής: Κώστας Αθανασίου, Executive Chef, Διευθυντής Μαγειρικής Pax Hospitality & Εκπαιδευτής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας
ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΪΟΥ | 12:00
4ος ΟΡΟΦΟΣ | ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, Σταδίου 26
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Ναυτιλία, Θαλάσσιος Τουρισμός, Γαλάζια Οικονομία & Ευκαιρίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης
-
360 Masterclass: Spring - Summer Trends by MAC Cosmetics
-
360 Press Conference: Παύλος Δερμιντζάκης
-
360 Seminar: Είσφρυση Όνυχος και Εξειδικευμένες Τεχνικές Ορθονυχίας
-
360 Seminar: Studio Φωτογράφιση & Μακιγιάζ