
Ο τομέας Γαστρονομίας, της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ένα 360 Seminar με θέμα "Η τομάτα στη σύγχρονη μαγειρική", σε συνεργασία με τον στρατηγικό συνεργάτη ΖΑΝΑΕ.
Οι σπουδαστές Μαγειρικής θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκτέλεση βήμα προς βήμα μιας σειράς δημιουργικών παρασκευών με πρωταγωνιστή την τομάτα από δύο κορυφαίους chef.
Εισιγητές:
- Βασίλης Βουτουρλής, Chef & Εκπαιδευτής ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης
- Δημήτρης Τσολαχετσίδης, Chef & Εκπαιδευτής ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης
ΤΡΙΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 16:00
8ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ / ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Επίσκεψη Συντηρητών Έργων Τέχνης στον Ιερό ναό της Αγίας Σοφίας
-
Θεατρική παράσταση από τον τομέα Performing Arts της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας
-
Έκθεση έργων Φωτογραφίας & Συντήρησης Έργων Τέχνης "Χρωματιστές Φωνές"
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο βεστιάριο του Εθνικού Θεάτρου
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη σε βιομηχανία ρούχων