Ο τομέας Γαστρονομίας, της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ένα 360 Seminar με θέμα "Η τομάτα στη σύγχρονη μαγειρική", σε συνεργασία με τον στρατηγικό συνεργάτη ΖΑΝΑΕ.
Οι σπουδαστές Μαγειρικής θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκτέλεση βήμα προς βήμα μιας σειράς δημιουργικών παρασκευών με πρωταγωνιστή την τομάτα από δύο κορυφαίους chef.
Εισιγητές:
- Βασίλης Βουτουρλής, Chef & Εκπαιδευτής ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης
- Δημήτρης Τσολαχετσίδης, Chef & Εκπαιδευτής ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης
ΤΡΙΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 16:00
8ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ / ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης