360 Seminar: Η ζαχαροπλαστική ως επιστήμη

360 Seminar: Η ζαχαροπλαστική ως επιστήμη

Η ζαχαροπλαστική είναι μια τέχνη. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Η ζαχαροπλαστική είναι και επιστήμη. Ο ζαχαροπλάστης συνδυάζει τις πρώτες ύλες, πειραματίζεται και δημιουργεί εκρηκτικά αποτελέσματα.

Την επιστημονική διάσταση της ζαχαροπλαστικής θα αναδείξει ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων, μέσα από ένα ξεχωριστό σεμινάριο με εισηγήτρια την pastry chef Σωτηρία Αρώνη.