
Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, υποδέχεται τον στρατηγικό συνεργάτη Ioniki για ένα εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα "Κατεψυγμένα προϊόντα στον τουριστικό κλάδο".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής και Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής, που θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ορθές πρακτικές και στρατηγικές επιλογής κατεψυγμένων ειδών για τα ξενοδοχεία. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν ποιοτικές επιλογές από τη γκάμα της γνωστής εταιρίας και θα δοθούν συμβουλές για σωστό ψήσιμο και σωστή διαχείριση, για αποφυγή του food waste.
Εισηγητές:
- Πηνελόπη Τσιρέλη, Marketing Communications Manager
- Ευριπίδης Νικολαϊδης, Master Baker and R&D Specialist
ΤΡΙΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | 14:00
8ος ΟΡΟΦΟΣ | ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Σε πλήρη εξέλιξη τα 360 Art Days 2025
-
Meet the 360 Dragons!
-
Γκάλοπ σπουδαστών Αθλητικής Δημοσιογραφίας: Ώρα τελικού Κυπέλλου! Ποια ομάδα θα κατακτήσει τη δόξα;
-
Χρυσή διάκριση για το "Fast ForWork In Tourism" και τη συνεργασία Σχολών ΔΕΛΤΑ 360 και Ομίλου GRECOTEL στα Tourism Awards 2025
-
360 Seminar: Φυσιολογία της Προπόνησης Δύναμης