Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, υποδέχεται τον στρατηγικό συνεργάτη Ioniki για ένα εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα "Κατεψυγμένα προϊόντα στον τουριστικό κλάδο".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής και Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής, που θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ορθές πρακτικές και στρατηγικές επιλογής κατεψυγμένων ειδών για τα ξενοδοχεία. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν ποιοτικές επιλογές από τη γκάμα της γνωστής εταιρίας και θα δοθούν συμβουλές για σωστό ψήσιμο και σωστή διαχείριση, για αποφυγή του food waste.
Εισηγητές:
- Πηνελόπη Τσιρέλη, Marketing Communications Manager
- Ευριπίδης Νικολαϊδης, Master Baker and R&D Specialist
ΤΡΙΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | 14:00
8ος ΟΡΟΦΟΣ | ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: AFTERMATCH 2.0: Η ζωή μετά τον αθλητισμό
-
360 Seminar: Ευκαιρίες κατάρτισης, δικτύωσης και χρηματοδότησης για τη Gen Z
-
360 Seminar: Be a cable master
-
360 Seminar: Ο ρόλος της πρωτεΐνης και των συμπληρωμάτων στη διατροφή
-
Αντώνης Λουδάρος: Ο άνθρωπος πίσω από τον ηθοποιό – ένα μάθημα αλήθειας στη ΔΕΛΤΑ 360