Έναρξη: 25.10.2021
Λήξη:26.10.2021
Ένα γλυκό σεμινάριο για τους σπουδαστές Αρτοζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων.
Ο pastry chef Μάριος Δρακάκης αναλύει τις τεχνικές παρασκευής, τα υλικά και τα μυστικά για την προετοιμασία των πιο νόστιμων και εντυπωσιακών macarons!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: AFTERMATCH 2.0: Η ζωή μετά τον αθλητισμό
-
360 Seminar: Ευκαιρίες κατάρτισης, δικτύωσης και χρηματοδότησης για τη Gen Z
-
360 Seminar: Be a cable master
-
360 Seminar: Ο ρόλος της πρωτεΐνης και των συμπληρωμάτων στη διατροφή
-
Αντώνης Λουδάρος: Ο άνθρωπος πίσω από τον ηθοποιό – ένα μάθημα αλήθειας στη ΔΕΛΤΑ 360