
Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Μαγειρεύοντας με προϊόντα Agrino", σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό συνεργάτη Agrino.
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ποιοτικά προϊόντα της γνωστής εταιρίας, να παρακολουθήσουν παρασκευές με ρύζι και όσπρια και να λάβουν χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση των συγεκριμένων ειδών.
Εισηγητής: chef Νίκος Αλμπαντίδης
ΤΡΙΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | 15:00
8ος ΟΡΟΦΟΣ | ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Επίσκεψη Συντηρητών Έργων Τέχνης στον Ιερό ναό της Αγίας Σοφίας
-
Θεατρική παράσταση από τον τομέα Performing Arts της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας
-
Έκθεση έργων Φωτογραφίας & Συντήρησης Έργων Τέχνης "Χρωματιστές Φωνές"
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο βεστιάριο του Εθνικού Θεάτρου
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη σε βιομηχανία ρούχων