Έναρξη: 18.11.2021
Λήξη:18.11.2021
Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας διοργανώνει ένα εξειδικευμένο σεμινάριο, αφιερωμένο στη σοκολάτα.
Ο εισηγητής του σεμιναρίου, Ιωάννης Μασσαράς, General Manager της εταιρίας "Family Group Massara Executive Foods" θα μυήσει τους σπουδαστές Αρτοζαχαροπλαστικής στα μυστικά της σοκολάτας.
Θα αναλυθούν τα είδη της σοκολάτας, η σωστή χρήση της στη ζαχαροπλαστική, καθώς και διάφορες εφαρμογές με σοκολάτα. Ειδική αναφορά θα γίνει στη διατήρηση της, καθώς και στα χαρακτηριστικά που κάνουν την ποιοτική σοκολάτα να ξεχωρίζει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Επιμόρφωση από τους έμπειρους επαγγελματίες της GRECOTEL
-
360 Seminar: Bartender Rum Blend
-
360 Seminar: Ατοπική Δερματίτιδα, Θεραπεία και Φυσιολογία του Δέρματος
-
Διεθνείς διακρίσεις για τη "Σιωπηλή Συνθετική Συμφωνία" του εκπαιδευτή Καλαμάτας, Στάθη Γιαννακόπουλου
-
Διακόσμηση βιτρίνας καταστήματος στην Πάτρα