Έναρξη: 05.11.2021
Λήξη:05.11.2021
Σε αυτό το ενδιαφέρον σεμινάριο του τομέα Γαστρονομίας ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων, ο τυροκόμος Στέφανος Μπάσιος θα μυήσει τους σπουδαστές στα εξαιρετικά τυροκομικά είδη της Ηπείρου, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρώτες ύλες για μοναδικές συνταγές.
Η Ήπειρος έχει παράδοση εκατοντάδων ετών στην τυροκομία και φημίζεται τόσο για την ποικιλία όσο και για την ποιότητα των τυροκομικών της προϊόντων λόγω της μορφολογίας της και της πλούσιας κτηνοτροφικής δραστηριότητας στην περιοχή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Ευκαιρίες κατάρτισης, δικτύωσης και χρηματοδότησης για τη Gen Z
-
360 Seminar: Be a cable master
-
360 Seminar: Ο ρόλος της πρωτεΐνης και των συμπληρωμάτων στη διατροφή
-
Αντώνης Λουδάρος: Ο άνθρωπος πίσω από τον ηθοποιό – ένα μάθημα αλήθειας στη ΔΕΛΤΑ 360
-
Tourism & Gastronomy Career Day 2025