Έναρξη: 05.11.2021
Λήξη:05.11.2021
Σε αυτό το ενδιαφέρον σεμινάριο του τομέα Γαστρονομίας ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων, ο τυροκόμος Στέφανος Μπάσιος θα μυήσει τους σπουδαστές στα εξαιρετικά τυροκομικά είδη της Ηπείρου, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρώτες ύλες για μοναδικές συνταγές.
Η Ήπειρος έχει παράδοση εκατοντάδων ετών στην τυροκομία και φημίζεται τόσο για την ποικιλία όσο και για την ποιότητα των τυροκομικών της προϊόντων λόγω της μορφολογίας της και της πλούσιας κτηνοτροφικής δραστηριότητας στην περιοχή.