
Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής από τον pastry chef του Prinicipote Mykonos και εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη, Δαμιανό Φουρκιώτη.
Ο λόγος για τα bon bons, τα μικρά σοκολατένια γλυκίσματα που μπορούν να κρύβουν γευστικές εκπλήξεις και πρωτότυπους συνδυασμούς!

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και διαδικτυακά, με δήλωση συμμετοχής για παρακολούθηση εξ αποστάσεως.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Performance "Αντιγόνες" από σπουδαστές Υποκριτικής & Χορού
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη Logistics στον ΟΛΘ
-
Με μεγάλη επιτυχία η παιδική θεατρική παράσταση "Ο Κύκλος με την Κιμωλία"
-
Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου επιστρέφει στη ΔΕΛΤΑ 360
-
Δημοτικό σχολείο επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ 360 στην Ξάνθη