white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου επιστρέφει στη ΔΕΛΤΑ 360

Share it

Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου επιστρέφει στη ΔΕΛΤΑ 360

Με μεγάλη επιτυχία και έντονο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στην Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360° Θεσσαλονίκης σεμινάριο μαγειρικής με προσκεκλημένο τον πολυβραβευμένο Chef Σωτήρη Ευαγγέλου, σε συνεργασία με την ΕΛΟΠΥ – Ψάρι από την Ελλάδα.

Οι σπουδαστές του τομέα Γαστρονομίας είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από το ελληνικό ψάρι και τις μεθόδους αξιοποίησής του στη σύγχρονη κουζίνα, μέσα από μια διαδραστική και απόλυτα βιωματική εμπειρία.

Ο chef Ευαγγέλου, πάντα προσιτός και αξιοθαύμαστος, μοιράστηκε τη φιλοσοφία του για την ποιότητα, τον σεβασμό στην πρώτη ύλη και τη σημασία της σωστής τεχνικής, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις σε σπουδαστές και εκπαιδευτές.

Το σεμινάριο αποτελεί μέρος των ενεργειών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360° για τη συνεχή αναβάθμιση της μαθησιακής εμπειρίας, μέσα από ουσιαστικές συνεργασίες με κορυφαίους επαγγελματίες και φορείς της αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ