
Με μεγάλη επιτυχία και έντονο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στην Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360° Θεσσαλονίκης σεμινάριο μαγειρικής με προσκεκλημένο τον πολυβραβευμένο Chef Σωτήρη Ευαγγέλου, σε συνεργασία με την ΕΛΟΠΥ – Ψάρι από την Ελλάδα.
Οι σπουδαστές του τομέα Γαστρονομίας είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από το ελληνικό ψάρι και τις μεθόδους αξιοποίησής του στη σύγχρονη κουζίνα, μέσα από μια διαδραστική και απόλυτα βιωματική εμπειρία.
Ο chef Ευαγγέλου, πάντα προσιτός και αξιοθαύμαστος, μοιράστηκε τη φιλοσοφία του για την ποιότητα, τον σεβασμό στην πρώτη ύλη και τη σημασία της σωστής τεχνικής, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις σε σπουδαστές και εκπαιδευτές.
Το σεμινάριο αποτελεί μέρος των ενεργειών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360° για τη συνεχή αναβάθμιση της μαθησιακής εμπειρίας, μέσα από ουσιαστικές συνεργασίες με κορυφαίους επαγγελματίες και φορείς της αγοράς.