
Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Ένα πολύ ενδιαφέρον 360 Webinar που θα μας ταξιδέψει στην παραδοσιακή και σύγχρονη κουζίνα της Ιταλίας και προσφέρεται δωρεάν από τον Τομέα Γαστρονομίας ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
Παρασκευή 9 Απριλίου 14:00
Στο σεμινάριο θα δούμε κλασικές ιταλικές συνταγές που βασίζονται στην κουλτούρα της cucina povera με μία σύγχρονη ματιά.
Με τη συμβολή της εταιρίας - στρατηγικού μας συνεργάτη "ΠΙΝΔΟΣ"

Βιογραφικό Εισηγητή:
Ο Αθανάσιος Κάλφας σπούδασε μαγειρική στην Τ.Ε.Σ.Τ.Ε. Θεσσαλονίκης και από τα πρώτα του βήματα είχε την τύχη να εργαστεί δίπλα σε μεγάλους chef του χώρου, που τον επηρέασαν στη μετέπειτα καριέρα του.
Εργάστηκε σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, αποκτώντας εμπειρίες και συνέχισε γεμάτος εφόδια σε γνωστά εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη, στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στη Χαλκιδική. Από τις αρχές του 2002 μέχρι το 2016 εκτέλεσε χρέη executive chef στο πιστοποιημένο και βραβευμένο με το σήμα Marchio Ospitalita Italiana γνωστό ιταλικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης φροντίζοντας να αποκτά νέες ιδέες, παρακολουθώντας σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Από το 2009 ανήκει στην εκπαιδευτική ομάδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, προσφέροντας τις πολύτιμες γνώσεις του στους σπουδαστές.