Ανέμελη γιορτή του Street Food στην παραλία!

Μια ανέμελη γιορτή του Street Food θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρεθούν το Σάββατο 5 Ιουνίου, στη λευκή αμμώδη παραλία Καραγάτσια, στην Αμμουλιανή της Χαλκιδικής.

Ανέμελη γιορτή του Street Food στην παραλία!

Οι κορυφαίοι chef και εκλεκτοί καθηγητές του Τομέα Γαστρονομίας ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Σοφία Γεωργακάκη και Γιάννης Αγγελούδας θα προσφέρουν στο κοινό φρέσκο, ψαρένιο Street Food με υλικά από τη θάλασσα της Αμμουλιανής και εμπνευσμένο από την κουζίνα της Μικράς Ασίας.

Πρόκειται για μια δράση που γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την υπό την αιγίδα του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού, του φορέα που έχει ως στόχο την ανάδειξη της ρίζας και της κληρονομιάς, καθώς και την προώθηση της παράδοσης, όπως αυτή αναβιώνει μέσα από τις τουριστικές μορφές στη Χαλκιδική.

anemeli-giorti-streetfood-2021-01.png

Μέσα από δράσεις όπως «Η Ανέμελη Γιορτή του Street Food», ο οργανισμός επιθυμεί στην προώθηση της κουζίνας της περιοχής. Τα τοπικά πιάτα και οι γεύσεις είναι εμπνευσμένα από τις επιρροές των κατοίκων της Χαλκιδικής και συνθέτουν τα είδη της κουζίνας, δηλαδή την Αρχαιοελληνική, τη Μοναστηριακή, τη Θαλλασινή, τη Μεσογειακή, τη Μικρασιάτικη και την Ποντιακή κουζίνα της Ανατολίας, καθώς επίσης και εκείνη των ορεινών περιοχών!

Οι καταξιωμένοι Chef Σοφία Γεωργακάκη και Γιάννης Αγγελούδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα ετοιμάζουν μοναδικές γεύσεις από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, κάτω από ένα μαγευτικό τοπίο.