
Ένα Gastronomy Masterclass με άρωμα Χριστουγέννων έρχεται στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου!
Ο Head Pastry Chef του εστιατορίου Σπονδή (⭐️Michelin star), Μανώλης Στήθος, θα βρεθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τομέα Γαστρονομίας στην Θεσσαλονίκη για ένα ξεχωριστό masterclass Χριστουγεννιάτιων Επιδορπίων, με θέμα "Christmas Spirit"
Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου '22, 16:00ΜΜ
Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη για τους σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής και για εξωτερικό κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει το μοναδικό αυτό σεμινάριο δημιουργικής κουζίνας, με δήλωση συμμετοχής στην παρακάτω φόρμα.
Οι συμμετοχές έχουν ολοκληρωθεί!
Θα ειδοποιηθείτε για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου με email.