Ένα σεμινάριο με θέμα “Summer 2024” πραγματοποιήθηκε στη Δέλτα 360 στην Θεσσαλονίκη για τους σπουδαστές του τομέα της Γαστρονομίας.
Ο executive pastry chef του La Guerite, Cannes France Στράτος Ναλμπαντίδης και η υπεύθυνη στον τομέα της Γαστρονομίας Σοφία Γεωργακάκη, παρουσίασαν τις πιο απολαυστικές καλοκαιρινές συνταγές για τους σπουδαστές στις ειδικότητες της Μαγειρικής και της Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής.
Οι σπουδαστές μαγεύτηκαν από τις μαγειρικές ικανότητες και τεχνικές του chef δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάνοντας αρκετές ερωτήσεις κατά την διάρκεια της διαδικασίας των συνταγών . Επίσης είχαν την δυνατότητα να είναι κοντά στον chef καθ’ όλη την διάρκεια ώστε να έχουν καλή οπτική στις τεχνικές του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Welcome Days 2025 - Θεσσαλονίκη! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Με λαμπρότητα τα εγκαίνια της νέας εκπαιδευτικής δομής ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια!
-
Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 – ΠΑΕ ΑΕΚ: Επίσημη Εκπαιδευτική Συνεργασία
-
Εγκαίνια της εκπαιδευτικής δομής του Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής!
-
Χοροθεατρική παράσταση ΑΝΤΙΓΟΝΕΣ