white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Culinary Workshops @ Αγορά Μοδιάνο: Βιώσιμη Κουζίνα - Make Sustainable

Share it

Culinary Workshops @ Αγορά Μοδιάνο: Βιώσιμη Κουζίνα - Make Sustainable

Έναρξη: 21.03.2023

Λήξη:21.03.2023

Η σειρά γαστρονομικών events Culinary Workshops @ Αγορά Μοδιάνο συνεχίζεται!

O τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 υποδέχεται το κοινό της Θεσσαλονίκης στο κοινόχρηστο food lounge της Αγοράς Μοδιάνο, την Τρίτη 21/3, από τις 12:00 ως τις 14:00 το μεσημέρι σε ένα ξεχωριστό event live μαγειρικής, με θέμα "Βιώσιμη Κουζίνα – Make Sustainable".

Χρησιμοποιώντας υλικά εποχής και προέλευσης από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, που αφήνουν το ελάχιστο αποτύπωμα στο περιβάλλον, ο Executive Chef Ευθύμης Τσακίρης, Εκπαιδευτής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, πλαισιωμένος από σπουδαστές των τμημάτων Μαγειρικής, θα παρουσιάσει μια σειρά από πρωτότυπες γεύσεις.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία για γευστική δοκιμή των συνταγών που θα εκτελεστούν και θα ενημερωθούν για το κίνημα zero waste, που προάγει τη δημιουργική χρήση όλων των υλικών, ακόμη και των οργανικών υπολειμμάτων στην μαγειρική.

Μενού:

  • Πλιγούρι Γρεβενών / Γαρίδες Σοτέ / Αφρός Αγγουριού / Dressing από μπισκ γαρίδας
  • Χαχλές γεμιστές με μανιτάρια / Φέτα Μυτιλήνης / Λιαστή Ντομάτα / Λαδοτύρι Μεσολογγίου
  • Γαυρο...κεφτέδες με μυρωδικά / Chips Ψαροκόκαλου / Πίκλα Αγγουριού / Sauce Γιαουρτιού

Στο πλευρό του τομέα Γαστρονομίας, βρίσκονται τα Συμμετέχοντα Καταστήματα της Αγοράς Μοδιάνο, που προσφέρουν απλόχερα τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες και τα εξαιρετικά προϊόντα τους για τις παρασκευές: Κοινωνικό Παντοπωλείο Wise Greece, Pescaderia, Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Μεσότοπου Λέσβου, Olicatessen, Χρυσοπηγή

sustainable-logos-banner-01.png


ΤΡΙΤΗ 21/3 | 12:00-14:00ΜΜ | FOOD LOUNGE AGORA MODIANO

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Δήλωση Συμμετοχής
Loader Αποστολή Αποστολή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
Line 2 Copy 4 circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ