Είμαστε η πιο πολυνίκης σχολή στην ιστορία της Detrop!

Είμαστε η πιο πολυνίκης σχολή στην ιστορία της Detrop!

«Σάρωσαν» στην 11η Διεθνή Έκθεση Detrop οι σπουδαστές Mαγειρικής και Αρτοζαχαροπλαστικής, δίνοντας στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΔΕΛΤΑ 360 το κύπελλο και μεγαλειώδη τίτλο του Top Class Trophie School Winner!

Συνολικά 2 κύπελλα και 53 μετάλλια είναι η φετινή συγκομιδή του τομέα Γαστρονομίας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι η καλύτερη σχολή!

Ο σπουδαστής μας Μιχάλης Σαραφίδης κατέπληξε την κριτική επιτροπή και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Best Student Pastry Chef!

Αναλυτικά τα ονόματά των νικητών μας και η διάκριση που έλαβαν, ανά κατηγορία

  • Student Pastry Chef Of the Year:

Μιχάλης Σαραφίδης / Χρυσό Μετάλλιο

  • Fishdish-sea foodorcombinationο:

Ανδρέας-Ιωαννής Βεζυρτζής / Ασημένιο Μετάλλιο

Πολυζώης Τράκης / Ασημένιο Μετάλλιο

Βάγια Λάκκα / Ασημένιο Μετάλλιο

Κωνσταντίνος Γκαντιμιάν / Χάλκινο Μετάλλιο

Τιμόθεος Τσέρτης / Χάλκινο Μετάλλιο

Αλίνα Κιάβρε / Χάλκινο Μετάλλιο


  • Lamb:

Πέτρος Αφεντούλης / Ασημένιο Μετάλλιο

Σταύρος Μπαλαματσιάς / Ασημένιο Μετάλλιο

Γιονίντα Μπούνγκα / Ασημένιο Μετάλλιο

Δήμητρα Χριστοδουλίδου / Μετάλλιο της Τιμής

Αριστούλα Σελεβού / Μετάλλιο της Τιμής

Βάιος Κουρτέλης / Μετάλλιο της Τιμής

Δημήτριος Καραβασίλης / Μετάλλιο της Τιμής

Κικιάνα Μπαράι / Μετάλλιο της Τιμής


  • Open Showpiece:

Αντώνιος Βλάχος / Μετάλλιο της Τιμής

  • Pasta:

Χρήστος Γουντινάκης / Ασημένιο Μετάλλιο

Δέσποινα Καραδημητρίου / Χάλκινο Μετάλλιο

Νικόλαος Βαλδουμάς / Χάλκινο Μετάλλιο

Κωνσταντίνα Αμοιρά / Χάλκινο Μετάλλιο

Παναγιώτης Κίτσιος / Χάλκινο Μετάλλιο

Κωνσταντίνος Γιαννακούλης / Μετάλλιο της Τιμής


  • Pork:

Samuel Konstantin / Ασημένιο Μετάλλιο

Βάγια Λάκκα / Ασημένιο Μετάλλιο

Λάζαρος Στεργιόπουλος / Χάλκινο Μετάλλιο

Εμορφίλη Κωνσταντινίδου / Χάλκινο Μετάλλιο

Ιωάννης Μητσάκης / Χάλκινο Μετάλλιο

Άρμπερ Σούλλα / Χάλκινο Μετάλλιο

Βασίλης Λιάμης / Χάλκινο Μετάλλιο


  • Restaurant dessert:

Μάρια Χατζηβασιλείου / Ασημένιο Μετάλλιο

Θαλασσινός Δημητρίου / Ασημένιο Μετάλλιο

Σοφία Σιαμπάνη / Χάλκινο Μετάλλιο

Κωνσταντίνος Βεργόπουλος / Χάλκινο Μετάλλιο

Κωνσταντίνος Ψυχογιός / Χάλκινο Μετάλλιο

Σπυρίδων Μπάρκας / Μετάλλιο της Τιμής


  • Risotto:

Αναστασία-Σωτηρία Δημητριάδου / Ασημένιο Μετάλλιο

Δημήτρης Γιάκος / Ασημένιο Μετάλλιο

Θεοφανούλα Ζιώγα / Χάλκινο Μετάλλιο

Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης / Χάλκινο Μετάλλιο

Κωνσταντίνος Κρικώνης / Χάλκινο Μετάλλιο

Μάριος Μανέ / Μετάλλιο της Τιμής

Γεώργιος Πάσχος / Μετάλλιο της Τιμής


  • Salad with combination:

Εύα Μπέρμπερη / Χρυσό Μετάλλιο

Μαρία Πατσιογιάννη / Ασημένιο Μετάλλιο

Δημήτριος Κουρτίδης / Χάλκινο Μετάλλιο

Δήμητρα Τραγάνη / Χάλκινο Μετάλλιο

Ελένη Χάντζη / Μετάλλιο της Τιμής


  • Student of the Year:

Ιωάννης Μητσάκης / Χάλκινο Μετάλλιο

Maria Kovacevic / Μετάλλιο της Τιμής

Μαρία Κιουρτζόγλου / Μετάλλιο της Τιμής


  • Student Pastry Chef of the Year:

Μιχαήλ Σαραφίδης / Χρυσό Μετάλλιο

Θεοδούλα Σωφρονίδου / Ασημένιο Μετάλλιο

Ευαγγελία Χατζή / Ασημένιο Μετάλλιο


  • Traditional Greek Dish:

Χάρης Τζάτζης / Ασημένιο Μετάλλιο

Άννα Σταυρίδου / Ασημένιο Μετάλλιο

Σοφία Κοροσίδου / Ασημένιο Μετάλλιο

Σταύρος Τσούγιας / Ασημένιο Μετάλλιο

Μαρία Κουτσούβελη / Χάλκινο Μετάλλιο

Αλέξανδρος Παπασπύρου / Μετάλλιο της Τιμής

Σωτήρης Οικονομίδης / Μετάλλιο της Τιμής


  • Two to Tango:

Δημήτριος Γιάκος - Αριστούλα Σελεβού / Χάλκινο Μετάλλιο

Γεώργιος Γρηγοριάδης- Παναγιώτης Κωσταράκης / Μετάλλιο της Τιμής


  • Vegeterian:

Ελένη Αλούρδα / Ασημένιο Μετάλλιο

Σάββας Καμπαϊλής / Χάλκινο Μετάλλιο

Κωνσταντίνος Κοντοδήμας / Χάλκινο Μετάλλιο

Δημήτριος Παπαδόπουλος / Μετάλλιο της Τιμής

Χριστίνα Νικολούζου / Μετάλλιο της Τιμής

  • Wedding cake:

Ανθή Παπαθανασίου / Μετάλλιο της Τιμής


Best School of the Year:

  • Θεοδόσιος Ροδόπουλος - Dave Chakhvashvili - Ανθή Παπαθανασίου / Ασημένιο Μετάλλιο


Πολλά συγχαρητήρια στους chef για την εκπαίδευση των διαγωνιζόμενων σπουδαστών, την οργάνωση και την άρτια διεκπεραίωση των μενού και φυσικά πολλά μπράβο στους 76 σπουδαστές μας για την σκληρή προσπάθεια που κατέβαλαν και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στη διάρκεια του διαγωνισμού.

Αισθανόμαστε βαθιά υπερήφανοι για όλους!