Εκδρομή Ναυτiλιακών στα Ιωάννινα

Εκδρομή Ναυτiλιακών στα Ιωάννινα
PHOTO GALLERY

Τα  τμήματα Ναυτιλιακών, Marketing, Τουριστικών Πρακτόρων, Μαγειρικής και Ξενοδοχειακών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων, επισκέφθηκαν το Ο.Λ.ΗΓ. (Λιμάνι Ηγουμενίτσας), ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας και ενημερώθηκαν για την πορεία των εργασιών που γίνονται για τη κατασκευή του νέου Εμπορικού Τερματικού, με σκοπό να υποδέχεται και να μεταφέρει εμπορευματοκιβώτια (containers) από και προς την Ευρώπη. Επίσης, η εκπρόσωπος του λιμανιού ενημέρωσε τους σπουδαστές για τις δυνατότητες του λιμανιού στο τομέα των κρουαζιερόπλοιων καθώς και τις θετικές επιπτώσεις που θα έχει για την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου η ολοκλήρωση των έργων που γίνονται αυτή τη στιγμή στο Λιμάνι. 

Στη συνέχεια οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να συνομιλήσουν με τον κ. Μπακολιά, ιδιοκτήτη της Euroline καθώς και αντιπρόσωπο της ANEK Lines στο Λιμάνι Ηγουμενίτσας. Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για τα τμήματα της εταιρείας, τις αρμοδιότητες των στελεχών της καθώς και για τις προοπτικές του λιμανιού Ηγουμενίτσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής στο τομέα των μεταφορών και του τουρισμού. 

Τέλος, η επίσκεψη έκλεισε με τις χρήσιμες συμβουλές που αποκόμισαν οι σπουδαστές για το επαγγελματικό τους μέλλον από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας.