Επαγγελματίες στην υπηρεσία της γυναίκας!

Επαγγελματίες στην υπηρεσία της γυναίκας!

Όσο υπάρχουν γυναίκες η βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς θα ανθεί! Και οι επαγγελματίες του κλάδου θα παραμένουν περιζήτητοι στην πρώτη γραμμή παροχής υπηρεσιών ομορφιάς!

Ινστιτούτα αισθητικής, σαλόνια ομορφιάς, studios νυχιών, κομμωτήρια, χώροι ευεξίας, SPA, salon de beaute, make up studios, ο κατάλογος των χώρων που παρέχουν υπηρεσίες ομορφιάς είναι ατελείωτος.

Γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας επισκέπτονται τους χώρους αυτούς για την ανάδειξη της ομορφιάς τους, τη βελτίωση της όψης τους, αλλά και την τόνωση της αυτοπεποίθησης τους. Σήμερα, ολοένα και περισσότεροι άντρες δοκιμάζουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες, καθώς πολλές από αυτές έχουν προσαρμοστεί κατάλληλα για τις δικές τους ανάγκες.

Ποιοι είναι όμως οι πρωταγωνιστές των χώρων ομορφιάς; Οι άνθρωποι που μας υποδέχονται με το χαμόγελο; Που με τις γνώσεις και την εμπειρία τους ασκούν τις κατάλληλες τεχνικές και εφαρμόζουν τα καλλυντικά προϊόντα σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά; Και που με τις εξειδικευμένες γνώσεις και ικανότητες τους μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση και ευεξία;

Αισθητικός. Είναι εκπαιδευμένη σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται σε ένα χώρο ομορφιάς. Αναλαμβάνει εφαρμογή προϊόντων, καθαρισμούς, ενυδατώσεις, αποτριχώσεις, ονυχοπλαστική, αρωματοθεραπεία, μακιγιάζ. Η Αισθητικός είναι η σύμμαχος κάθε γυναίκας!

Make Up Artist. Μπορείς να την εμπιστευτείς για οποιαδήποτε περίσταση! Βραδινή έξοδος, γενέθλια, γάμος, φωτογράφιση, η έμπειρη Make Up Artist θα δημιουργήσει το κατάλληλο μακιγιάζ, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου και προσφέροντας την απαραίτητη λάμψη!

Hair Stylist. Ο εξειδικευμένος τεχνικός των μαλλιών. Η περιποίηση της κόμης εκτός από την όμορφη εμφάνιση αφορά και στην υγεία του τριχωτού της κεφαλής, κάνοντας την τακτική επίσκεψη στον Κομμωτή απαραίτητη. Ωστόσο, η κομμωτική σήμερα έχει εξελιχθεί σε τέχνη και κάθε επίσκεψη στον κομμωτή θα σου χαρίζει ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα, σε χρώμα, κουπ ή χτένισμα!

Nail Specialist! Ημιμόνιμο, τζελ, ακρυλικό, 3D, γαλλικό… ο κατάλογος των τεχνικών είναι τόσο μεγάλος! Ένας κατάλληλα καταρτισμένος Αισθητικός Ποδολογίας θα εφαρμόσει τη μέθοδο που σου ταιριάζει καλύτερα για την αισθητική περιποίηση στα χέρια και στα πόδια. Παράλληλα όμως είναι σε θέση να εκτελέσει ιατρικό πεντικιούρ για να παρέχει τις αναγκαίες θεραπείες σε προβληματικές καταστάσεις των νυχιών.

Stylist! Με τη δημιουργική του ματιά και με τη φαντασία του ο Σχεδιαστής Μόδας μπορεί να μετατρέψει ένα απλό κομμάτι υφάσματος σε φίνα δημιουργία που θα αναδείξει κάθε σωματότυπο. Επιπλέον, ως στυλίστας μπορεί να σου προτείνει τους κατάλληλους συνδυασμούς σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και να παρουσιάσει ολοκληρωμένα outfits για κάθε περίσταση.

SPA Therapist! Είναι ο επαγγελματίας που θα σου χαρίσει ευεξία και γαλήνη, μέσα από μια σειρά εφαρμογών. Οι εφαρμογές SPA προσφέρουν θεραπευτικές ιδιότητες σε σώμα και πνεύμα. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πλούσια σε πολύτιμα συστατικά και ο SPA Therarpist είναι ο ιδανικός επαγγελματίας για να τα αναδείξει!

Για να μπεις κι εσύ στη λαμπερή βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς και να χτίσεις μια λαμπρή καριέρα, σπούδασε μία από τις ειδικότητες του τομέα Μόδας & Ομορφιάς του κορυφαίου Εκπαιδευτικού Όμιλου ΔΕΛΤΑ 360.

Μέσα σε εργαστήρια επαγγελματικών προδιαγραφών με την καταλληλότερη υλικοτεχνική υποδομή οι σπουδαστές εκπαιδεύονται σε πραγματικές συνθήκες επάνω σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές. Το πρόγραμμα σπουδών είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο που να προσφέρει γνώση και εξειδίκευση πέραν των τυπικών απαιτήσεων. Το Γραφείο Σταδιοδρομίας της ΔΕΛΤΑ 360 είναι στο πλευρό των σπουδαστών όσα χρόνια κι αν περάσουν από την αποφοίτηση.

*η ΔΕΛΤΑ 360 δέχεται εγγραφές για τα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να ενημερωθείτε και να κάνετε την κράτηση της θέσης σας.