
Επάξια εκπροσώπηση του τομέα Γαστρονομίας με διακρίσεις στον διαγωνισμό «Η τάρτα με άρωμα Κρήτης»!
Ολοκληρώθηκε στα Χανιά ο τελικός «Η τάρτα με άρωμα Κρήτης», με τις δύο φιναλίστ του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 να ξεχωρίζουν με τις δημιουργίες τους!
Η σπουδάστρια Ειρήνη Κλιναυτάκη συμμετείχε στην κατηγορία «Αλμυρή Τάρτα» και κατέλαβε την 1η θέση κερδίζοντας ως βραβείο να κάνει μέρος της πρακτικής της στην Γαλλική Πρεσβεία.
Η δεύτερη φιναλίστ Δήμητρα Στεφανάκη κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία «Γλυκιά Τάρτα».
Οι δύο σπουδάστριες είχαν ξεχωρίσει στον πρόσφατο ημιτελικό που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στα Χανιά μεταξύ των σπουδαστών του τομέα Γαστρονομίας, παρουσία μελών της κριτικής και οργανωτικής επιτροπής.
Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν σημαίνοντα πρόσωπα του χώρου της Γαστρονομίας με πρόεδρο για την αλμυρή τάρτα τον Jean Marie Hoffman, Chef της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα, και πρόεδρο για τη γλυκιά τάρτα τον Δημήτρη Χρονόπουλο, Chef Pattisier και Brand Ambassador Valrhona.
Την φωτογραφική κάλυψη του τελικού ανέλαβαν οι σπουδαστές Φωτογραφίας Αλεξανδράκης Γιάννης και Evan Possley, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας τους Δήμητρα Πάλλη.
Τον διαγωνισμό διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Ελληνογαλλικός Σύλλογος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Χανίων, υπό την αιγίδα της Γαλλικής Πρεσβείας και του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συγχαίρει τις δύο νικήτριες, που εκπροσώπησαν επάξια τη σχολή μας και τις εύχεται μια λαμπρή σταδιοδρομία στο επάγγελμα που έχουν επιλέξει!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Ναυτιλία, Θαλάσσιος Τουρισμός, Γαλάζια Οικονομία & Ευκαιρίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης
-
360 Masterclass: Spring - Summer Trends by MAC Cosmetics
-
360 Press Conference: Παύλος Δερμιντζάκης
-
360 Seminar: Είσφρυση Όνυχος και Εξειδικευμένες Τεχνικές Ορθονυχίας
-
360 Seminar: Studio Φωτογράφιση & Μακιγιάζ