
Στις φωτογραφίες βλέπουμε τους σπουδαστές της ειδικότητας Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας στις εγκαταστάσεις του τυροκομείου ΑΡΒΑΝΙΤΗ, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Οι σπουδαστές επισκέφτηκαν το χώρο παρασκευής της φέτας ΠΟΠ, που είναι ο πρωταθλητής της γκάμας των προϊόντων που παράγει το τυροκομείο και την αίθουσα με τις δεκάδες πιστοποιήσεις και τα βραβεία που απέσπασε η μονάδα, όπως το Χρυσό Βραβείο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Τυριού που για πρώτη φορά απονεμήθηκε σε ελληνική επιχείρηση!