Στις φωτογραφίες βλέπουμε τους σπουδαστές της ειδικότητας Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας στις εγκαταστάσεις του τυροκομείου ΑΡΒΑΝΙΤΗ, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Οι σπουδαστές επισκέφτηκαν το χώρο παρασκευής της φέτας ΠΟΠ, που είναι ο πρωταθλητής της γκάμας των προϊόντων που παράγει το τυροκομείο και την αίθουσα με τις δεκάδες πιστοποιήσεις και τα βραβεία που απέσπασε η μονάδα, όπως το Χρυσό Βραβείο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Τυριού που για πρώτη φορά απονεμήθηκε σε ελληνική επιχείρηση!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Γυναίκας στη ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη στη Food Expo από τη ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας
-
360 Seminar Οδηγικής Ασφάλειας: Το τιμόνι είναι στα χέρια μας!
-
Συμμετοχή σπουδαστών στα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του Παιδικού Χωριού SOS στην Πάτρα
-
360 Seminar: Pizza & Pinsa - Όλα τα μυστικά! Ιωάννινα!