ΔΕΛΤΑ 360 FASHION SHOW 2019 | Θεσσαλονίκη

Μια γιορτή μόδας και ομορφιάς στη Θεσσαλονίκη

ΔΕΛΤΑ 360 FASHION SHOW 2019 | Θεσσαλονίκη

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 διοργανώνει και φέτος ένα φαντασμαγορικό ΔΕΛΤΑ 360 FASHION SHOW, μια ανοιχτή εκδήλωση με σκοπό την ανάδειξη του έργου των σπουδαστών του τομέα Μόδας & Ομορφιάς!

Την Πέμπτη 30 Μαΐου, στις 21:00 το βράδυ, το Λιμάνι Θεσσαλονίκης (υπαίθριος χώρος Α’ προβλήτας) θα μετατραπεί σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, όπου επαγγελματίες μοντέλα θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες των σπουδαστών της Ακαδημίας Μόδας!

Την παρουσίαση της εκδήλωσης, έχει αναλάβει η αγαπημένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Πρόκειται για μια σφαιρική προσέγγιση της ομορφιάς από την αρχαία Ελλάδα ως τη σύγχρονη μόδα! Μέσα από τα έργα των σπουδαστών με θέματα την Αρχαία Ελλάδα και το Color Blocking θα αναδειχθεί η μετάβαση από το τότε στο τώρα, μεταφέροντας το αρχαιοελληνικό ύφος στη σύγχρονη μόδα!

To styling των μαλλιών και το make up των μοντέλων θα επιμεληθούν αποκλειστικά οι σπουδαστές των τμημάτων Κομμωτικής και Αισθητικής της ΔΕΛΤΑ 360.Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς αναλαμβάνει ο τομέας Μουσικής & Ήχου της ΔΕΛΤΑ 360.

Η επίδειξη μόδας θα πλαισιωθεί από εκπλήξεις και happenings που θα δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, ενώ θα ακολουθήσει After Party στην Αποθήκη Δ!

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Υπό την αιγίδα:

logo-tto-en.png


Υποστηρικτές:

city-hotel-new-logo.jpg

tsakiris.JPGmyring-logo.png

dresscode-by-moralis-final-01.jpg

loreal-professionnel-890x450.png

inglot-logo.jpg

logo-black.png

plisse.JPG

vogatsikou.JPG

pro.JPG
Χορηγοί Επικοινωνίας:

parallaxilogo270.png

bis-04jWR.JPG


thess-press.jpg

thesstoday-logo.png


thessaloniki-press-logo.jpg

skg-web-radio-logo-small-new.pngdelta-radio-logo-2015-01.png