
Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων το τριήμερο 29, 30, 31/12 και ο Τομέας Γαστρονομίας βρέθηκε στο κέντρο της πόλη των Ιωαννίνων. Οι σπουδαστές ετοίμασαν εδέσματα από τοπικά προϊόντα τα οποία πρόσφεραν στους περαστικούς ενισχύοντας έτσι το εορταστικό κλίμα που επικρατούσε.
Τη Δευτέρα 30/12 μαζί μας βρέθηκε ο master chef Χρήστος Μπάρκας που σε συνεργασία με τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ παρασκεύασαν παραδοσιακή κασόπιτα με chutney τομάτας & κρεμά τυριού και πρόσφεραν ζεστό σοκολατούχο γάλα Δωδώνη.
Η παραπάνω διοργάνωση έγινε σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, τη Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου, Chef΄s Club.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Σε πλήρη εξέλιξη τα 360 Art Days 2025
-
Meet the 360 Dragons!
-
Γκάλοπ σπουδαστών Αθλητικής Δημοσιογραφίας: Ώρα τελικού Κυπέλλου! Ποια ομάδα θα κατακτήσει τη δόξα;
-
Χρυσή διάκριση για το "Fast ForWork In Tourism" και τη συνεργασία Σχολών ΔΕΛΤΑ 360 και Ομίλου GRECOTEL στα Tourism Awards 2025
-
360 Seminar: Φυσιολογία της Προπόνησης Δύναμης