white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Gastronomy & Hospitality Masterclasses

Share it

Gastronomy & Hospitality Masterclasses

Μέσα σε εορταστικό περιβάλλον διεξήχθη το επετειακό event Masterclasses Γαστρονομίας & Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Υπέροχες συνταγές, εξαιρετικοί διεθνούς φήμης εισηγητές και εντυπωσιακή προσέλευση κοινού ήταν τα συστατικά μιας εκδήλωσης που θα μείνει αξέχαστη στο μυαλό όσων συμμετείχαν!

Αφορμή για τη διοργάνωση του event ήταν η συμπλήρωση των 20 χρόνων από την δημιουργία της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης” από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Επί τρεις μέρες σπουδαστές και εξωτερικό κοινό σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εισηγήσεις από διεθνούς φήμης chef και guest lecturers, οι οποίοι παρουσίασαν τις μοναδικές τους τεχνικές και την εμπειρία τους.

Συνολικά στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ βρέθηκαν 36 εισηγητές, μεταξύ των οποίων: ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin Γάλλος Chef Arnaud Bignon, ο πολυβραβευμένος Γάλλος chef και εκδότης του περιοδικού Qzine Jean-Charles Metayer, ο executive chef του Hilton Athens Κώστας Αθανασίου, o βραβευμένος με αστέρι Michelin Γιάνννης Παρίκος, ο expert της ιαπωνικής κουζίνας Katsu Hanamure, ο εξαιρετικός pastry chef από την Ελβετία Rolf Murner, οι αγαπητοί Ηλίας Μαμαλάκης και Ντίνα Νικολάου, αλλά και ο Χρήστος Ζαμπούνης. Τα masterclasses εμπλουτίστηκαν με γευστικές δοκιμές, με την υποστήριξη της εταιρίας DN Food, δίνοντας την ευκαιρία  στο κοινό να δοκιμάσει τις εξαιρετικές συνταγές των Chef.

Το πρόγραμμα εμπλουτίστηκε με παρουσιάσεις cocktails από το mixologist team του Vogatsikou 3 και γευσιγνωσία ουίσκι από τον prestige ambassador της Pernod Ricard Hellas, Μιχάλη Καγιάννη.

Όλοι οι εισηγητές στο κλείσιμο της εκδήλωσης έλαβαν ως αναμνηστικό της συμμετοχής τους μια ξύλινη κρασοθήκη από την πολυβραβευμένη σειρά YoYo Objects, με χάραξη του ονόματος τους, αλλά και καλάθια με τοπικά προϊόντα.

Η εκδήλωση,  που προσέλκυσε περισσότερες από 2.500 συμμετέχοντες, τέθηκε υπό τη Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Αντιδημαρχίας Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Thessaloniki Food Festival και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος.

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση εδώ!

Υποστηρικτές: HYATT, DN Food, Ellinair, Aqua Panna, St. Pellegrino, Lipton, Τσόγιας ΑΕ

Χορηγίες Επικοινωνίας: Αθηνόραμα, FNL Guide, QZINE, Parallaxi, Debbies Travel

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιλογές Cookies