
Έναρξη: 18.02.2020
Λήξη:18.02.2020
Ένα ακόμη μοναδικό Δωρεάν σεμινάριο διοργανώνουμε στις εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη.
Καλεσμένος - Εισηγητής αυτή τη φορά ο Executive Chef Άνταμ Κοντοβάς, του Astarte Suites στη Σαντορίνη.
Το Θέμα του σεμιναρίου θα είναι "Ελληνικά Ψάρια και Θαλασσινά στην Ευρωπαϊκή Κουζίνα" και θα διεξαχθεί σε δύο Κύκλους.
Ο πρωινός κύκλος θα είναι από τις 11:00 π.μ έως τις 15:00 μ.μ
Και ο απογευματινός από τις 17:00 μ.μ έως τις 21:00 μ.μ
