
Έναρξη: 18.02.2020
Λήξη:18.02.2020
Ένα ακόμη μοναδικό Δωρεάν σεμινάριο διοργανώνουμε στις εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη.
Καλεσμένος - Εισηγητής αυτή τη φορά ο Executive Chef Άνταμ Κοντοβάς, του Astarte Suites στη Σαντορίνη.
Το Θέμα του σεμιναρίου θα είναι "Ελληνικά Ψάρια και Θαλασσινά στην Ευρωπαϊκή Κουζίνα" και θα διεξαχθεί σε δύο Κύκλους.
Ο πρωινός κύκλος θα είναι από τις 11:00 π.μ έως τις 15:00 μ.μ
Και ο απογευματινός από τις 17:00 μ.μ έως τις 21:00 μ.μ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Νέα στρατηγική συνεργασία μεταξύ Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και Emphyton
-
Φιλοξενήσαμε στις κουζίνες μας το 4ο ειδικό σχολείο Ιωαννίνων
-
Επίσκεψη σε ινστιτούτο αισθητικής στην Ξάνθη
-
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της χρονιάς ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνεργάζεται με την εταιρία KONVA
-
#fashionexplorers στο One Salonica με τη συμμετοχή του τομέα Μόδας & Ομορφιάς!