Ένα ακόμα μεγάλο Gastronomy Masterclass έρχεται στη Θεσσαλονίκη!
Ο καταξιωμένος chef Adam Κοντοβάς, Head Chef στο project KOBRA και Executive Chef Alali, ξενοδοχείο Astarte Suites, Santorini θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Θεσσαλονίκη για ένα ξεχωριστό masterclass με θέμα "Ελληνικά Ψάρια με τον Άνταμ Κοντοβά"
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου '22, 17:00μμ
Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη για τους σπουδαστές Γαστρονομίας και για εξωτερικό κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει το μοναδικό αυτό σεμινάριο δημιουργικής κουζίνας, με δήλωση συμμετοχής.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν email επιβεβαίωσης της συμμετοχής τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
22/4 - ο Ήρωας δίνει αίμα στα Ιωάννινα
-
360 Donation: Εθελοντική δράση Δωρεάς Μυελού των Οστών
-
360 Shellfish Masterclass: Oysters, Scallops, Sea urchin, Razor clams, Seashells & more
-
360 Fashion Workshop (Styling - Make-Up - Hairstyling - Photography)
-
360 Seminar: Πυρασφάλεια και πυροπροστασία στο χώρο εργασίας