white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Gastronomy Masterclass υψηλού επιπέδου από τη Le Cordon Bleu

Share it

Gastronomy Masterclass υψηλού επιπέδου από τη Le Cordon Bleu

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την ιστορική Le Cordon Bleu από το Παρίσι στις εγκαταστάσεις του σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά, για 3 ξεχωριστά Gastronomy Masterclasses Γαλλικής Κουζίνας.

Η αρχή έγινε από την Θεσσαλονίκη, με τους σπουδαστές Μαγειρικής να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία της διεθνούς φήμης σχολή της Γαλλίας και να ενημερωθούν για τις προοπτικές εξειδίκευσης που προσφέρει στους νέους όλου του κόσμου από τον Florian Le Minoux, Recruitment & Development Representative της εταιρίας.

Ακολούθησε ένα gastronomy masterclass υψηλού επιπέδου από την Chef Alexandra Didier, η οποία είναι και Instructor της σχολής. Κατά τη διάρκεια του masterclass, που διεξήχθη με τις προδιαγραφές μαθήματος της Le Cordon Bleu, οι σπουδαστές παρακολούθησαν βήμα βήμα τη διαδικασία ετοιμασίας ενός παραδοσιακού γαλλικού πιάτου αποτελούμενου από ψητό αρνί με μπαχαρικά, φρέσκα μυρωδικά και λαχανικά εποχής. Το εξαιρετικό πιάτο πλαισίωναν αφράτα γαλλικά σου, καθώς και ένα δροσερό επιδόρπιο από καρπούζι και τυρί.

Ακολούθησε γευστική δοκιμή από όλους τους παρευρισκόμενους και η εκδήλωση έκλεισε με τις απαραίτητες φωτογραφίες και την ανανέωση του ραντεβού για το επόμενο Gastronomy Masterclass στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιλογές Cookies