
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την ιστορική Le Cordon Bleu από το Παρίσι στις εγκαταστάσεις του σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά, για 3 ξεχωριστά Gastronomy Masterclasses Γαλλικής Κουζίνας.
Η αρχή έγινε από την Θεσσαλονίκη, με τους σπουδαστές Μαγειρικής να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία της διεθνούς φήμης σχολή της Γαλλίας και να ενημερωθούν για τις προοπτικές εξειδίκευσης που προσφέρει στους νέους όλου του κόσμου από τον Florian Le Minoux, Recruitment & Development Representative της εταιρίας.
Ακολούθησε ένα gastronomy masterclass υψηλού επιπέδου από την Chef Alexandra Didier, η οποία είναι και Instructor της σχολής. Κατά τη διάρκεια του masterclass, που διεξήχθη με τις προδιαγραφές μαθήματος της Le Cordon Bleu, οι σπουδαστές παρακολούθησαν βήμα βήμα τη διαδικασία ετοιμασίας ενός παραδοσιακού γαλλικού πιάτου αποτελούμενου από ψητό αρνί με μπαχαρικά, φρέσκα μυρωδικά και λαχανικά εποχής. Το εξαιρετικό πιάτο πλαισίωναν αφράτα γαλλικά σου, καθώς και ένα δροσερό επιδόρπιο από καρπούζι και τυρί.
Ακολούθησε γευστική δοκιμή από όλους τους παρευρισκόμενους και η εκδήλωση έκλεισε με τις απαραίτητες φωτογραφίες και την ανανέωση του ραντεβού για το επόμενο Gastronomy Masterclass στην Αθήνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Ναυτιλία, Θαλάσσιος Τουρισμός, Γαλάζια Οικονομία & Ευκαιρίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης
-
360 Masterclass: Spring - Summer Trends by MAC Cosmetics
-
360 Press Conference: Παύλος Δερμιντζάκης
-
360 Seminar: Είσφρυση Όνυχος και Εξειδικευμένες Τεχνικές Ορθονυχίας
-
360 Seminar: Studio Φωτογράφιση & Μακιγιάζ