
Ειδικότητα: Τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας
Σπουδαστές της ειδικότητας Αμπελουργίας – Οινολογίας κατά τη διάρκεια επαγγελματικής γευσιγνωσίας στο wine bar Vogatsikou 3, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Οι σπουδαστές είδαν πως να αντιλαμβάνονται τα πρωτογενή και δευτερογενή αρώματα των οίνων, τη γλυκύτητα, την οξύτητα, τη στυφάδα και την επίγευση των κρασιών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Επίσκεψη Συντηρητών Έργων Τέχνης στον Ιερό ναό της Αγίας Σοφίας
-
Θεατρική παράσταση από τον τομέα Performing Arts της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας
-
Έκθεση έργων Φωτογραφίας & Συντήρησης Έργων Τέχνης "Χρωματιστές Φωνές"
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο βεστιάριο του Εθνικού Θεάτρου
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη σε βιομηχανία ρούχων