
Ειδικότητα: Τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας
Σπουδαστές της ειδικότητας Αμπελουργίας – Οινολογίας κατά τη διάρκεια επαγγελματικής γευσιγνωσίας στο wine bar Vogatsikou 3, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Οι σπουδαστές είδαν πως να αντιλαμβάνονται τα πρωτογενή και δευτερογενή αρώματα των οίνων, τη γλυκύτητα, την οξύτητα, τη στυφάδα και την επίγευση των κρασιών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Glow Up! Τα πιο hot makeup trends της σεζόν από την Oriflame!
-
Welcome Days 2025 - Αθήνα! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Welcome Days 2025 - Θεσσαλονίκη! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Με λαμπρότητα τα εγκαίνια της νέας εκπαιδευτικής δομής ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια!
-
Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 – ΠΑΕ ΑΕΚ: Επίσημη Εκπαιδευτική Συνεργασία