Ειδικότητα: Τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας
Σπουδαστές της ειδικότητας Αμπελουργίας – Οινολογίας κατά τη διάρκεια επαγγελματικής γευσιγνωσίας στο wine bar Vogatsikou 3, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Οι σπουδαστές είδαν πως να αντιλαμβάνονται τα πρωτογενή και δευτερογενή αρώματα των οίνων, τη γλυκύτητα, την οξύτητα, τη στυφάδα και την επίγευση των κρασιών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
22/4 - ο Ήρωας δίνει αίμα στα Ιωάννινα
-
360 Donation: Εθελοντική δράση Δωρεάς Μυελού των Οστών
-
360 Shellfish Masterclass: Oysters, Scallops, Sea urchin, Razor clams, Seashells & more
-
360 Fashion Workshop (Styling - Make-Up - Hairstyling - Photography)
-
360 Seminar: Πυρασφάλεια και πυροπροστασία στο χώρο εργασίας