
Στιγμιότυπα από τα μαθήματα του προγράμματος εξειδίκευσης επαγγελματιών “Επαγγελματίας Sommelier”, που διεξάγεται στην Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με την εταιρία Genius In Gastronomy.
Οι καταρτιζόμενοι αποκτούν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες για να ανταπεξέλθουν στις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις του χώρου της εστίασης και να ξεχωρίσουν επαγγελματικά!
Μάθε περισσότερα στη σελίδα του προγράμματος.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Ναυτιλία, Θαλάσσιος Τουρισμός, Γαλάζια Οικονομία & Ευκαιρίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης
-
360 Masterclass: Spring - Summer Trends by MAC Cosmetics
-
360 Press Conference: Παύλος Δερμιντζάκης
-
360 Seminar: Είσφρυση Όνυχος και Εξειδικευμένες Τεχνικές Ορθονυχίας
-
360 Seminar: Studio Φωτογράφιση & Μακιγιάζ