
Στιγμιότυπα από τα μαθήματα του προγράμματος εξειδίκευσης επαγγελματιών “Επαγγελματίας Sommelier”, που διεξάγεται στην Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με την εταιρία Genius In Gastronomy.
Οι καταρτιζόμενοι αποκτούν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες για να ανταπεξέλθουν στις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις του χώρου της εστίασης και να ξεχωρίσουν επαγγελματικά!
Μάθε περισσότερα στη σελίδα του προγράμματος.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Οδική Ασφάλεια - Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων
-
360 Seminar: Παραδοσιακά σιροπιαστά γλυκά
-
Masterclass in the making of Don Julio Tequila & the significance of the "Paloma" Trend by Diageo στον Βόλο
-
360 Seminar: Βασική Υποστήριξη της ζωής σε ενήλικες και η χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή
-
360 Seminar: Focal Road Show