Η ΔΕΛΤΑ 360 στους ρυθμούς του In Edit Thessaloniki Edition 2019

In Edit Thessaloniki Edition 2019: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο επέστρεψε και φέτος στη Θεσσαλονίκη, όπου το υποδέχθηκε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360!

Η ΔΕΛΤΑ 360 στους ρυθμούς του In Edit Thessaloniki Edition 2019
PHOTO GALLERY

Για πέντε ημέρες, το κέντρο της Θεσσαλονίκης γέμισε ήχους και εικόνες από την παγκόσμια μουσική σκηνή! Για πέντε ημέρες το Ολύμπιον και την Αποθήκη Δ΄ στο λιμάνι πλημμύρισαν με πολυσυλλεκτική μουσική και εικόνες!

Από τον Eric Clapton στους Radiohead και από την Marianne Faithfull στον John Lennon και τη Joko Ono, από τον βασιλιά Elvis Presley στην Queercore πανκ σκηνή. Tο μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού κινηματογράφου στον κόσμο, το In-Edit Festival, ήταν πιο συναρπαστικό από ποτέ άλλοτε.

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά στη Βαρκελώνη πριν 16 χρόνια και είναι πλέον σημείο αναφοράς για τους φίλους της μουσικής και του σινεμά παγκοσμίως. Το πρόγραμμά του έφερε ξανά στη μεγάλη οθόνη συναρπαστικές ιστορίες από τα παρασκήνια του μουσικού κόσμου που δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο. Κανείς δεν μπορεί να μείνει καθισμένος στη θέση του ακούγοντας τις μελωδίες που σημάδεψαν τη ζωή του, βλέποντας τις μύχιες σκέψεις των αγαπημένων του τραγουδιστών και μουσικών, ενώ έγραφαν ιστορία.

Η ΔΕΛΤΑ 360 ήταν υπερήφανος υποστηρικτής του Ιn Edit Festival Thessaloniki 2019 και η σπουδαστική μας κοινότητα απόλαυσε τις 36 υπέροχες ταινίες, μαθαίνοντας την ιστορία μέσα από μουσικές μελωδίες.

Επόμενες στάσεις του Ιn Edit Festival είναι η Ιταλία, η Ολλανδία, η Γαλλία, η Κολομβία, το Μεξικό, η Χιλή και η Γερμανία και προφανώς η Ισπανία.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία μας στο PHOTO GALLERY