Η Ηλεκτροκίνηση Zhidou κάνει στάση στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΔΕΛΤΑ 360°!

Η Ηλεκτροκίνηση Zhidou κάνει στάση στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΔΕΛΤΑ 360°!

Μια εφ’ όλης της ύλης παρουσίαση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές του Τομέα Τεχνικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° Θεσσαλονίκης. Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, στις 18:00, ο Marketing Executive Zhidou Electric Vehichles Ευαγόρας Παπαθέου, στη διάρκεια του σεμιναρίου «Ηλεκτροκίνηση Zhidou», θα εξηγήσει εκτενώς την ευελιξία, τη λειτουργικότητα και την απόδοση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Στο τέλος του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν test drive σε ηλεκτροκίνητο όχημα!

Zhidou Electric Vehichles

Πρόκειται για ευέλικτα αυτοκίνητα πόλης, διθέσια, με μήκος που δεν ξεπερνούν τα 2,8 μ., παρέχοντας παρά ταύτα χώρο αποσκευών της τάξεως των 300 λίτρων! Βασίζονται σε κοινή πλατφόρμα αλλά διαφέρουν σημαντικά σε επίπεδο εξοπλισμού, κυρίως όσον αφορά στην πολυτέλεια. Και τα δύο είναι προσθιοκίνητα και προσφέρουν πολύ καλές επιδόσεις (ανώτατη ταχ.90 χλμ./ώρα με ηλεκτρονικό περιοριστή) και εξαιρετική αυτονομία (180 χλμ.) χάρη στη συστοιχία προηγμένων μπαταριών λιθίου με ηλεκτρόδια υψηλής απόδοσης τελευταίας γενιάς, που διακρίνονται για την ασφάλεια, την αντοχή τους, τη σταθερή τους απόδοση και τις κόμπακτ διαστάσεις τους, παρέχοντας δυνατότητα φόρτισης από κοινή πρίζα ρεύματος 220V διάρκειας 7-8 ωρών.

Το πακέτο εξοπλισμού των μοντέλων είναι πληρέστατο. Διαθέτουν όλες τις συνήθεις ηλεκτρικές ευκολίες (ηλεκτρικά παράθυρα, καθρέπτες, κλειδαριές), υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, αυτόματο κλιματισμό, οθόνη διασύνδεσης πολυμέσων συστήματος Android (πλοήγηση, Bluetooth, USB, κ.λπ.), δερμάτινα-πλήρως ρυθμιζόμενα καθίσματα και τιμόνι, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, κ.ά.

skg-zhidou-01-neo.jpg