ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 – BODYFIT σε στρατηγική εκπαιδευτική συνεργασία!

Με ιδιαίτερη χαρά το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλωσορίζει το νέο εκπαιδευτικό συνεργάτη του στον τομέα Αθλητισμού, τη Bodyfit, μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αλυσίδες γυμναστηρίων!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 – BODYFIT σε στρατηγική εκπαιδευτική συνεργασία!
PHOTO GALLERY

Στο πλαίσιο της συνεργασίας οι σπουδαστές Προπονητικής θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν μέρος των μαθημάτων εξειδίκευσης τους, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτές τους, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, οι επαγγελματίες fitness coaches του γυμναστηρίου θα προσφέρουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους στους σπουδαστές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια και webinars.

Με την επίδειξη της ανανεωμένης Benefit Card, τα γυμναστήρια της αλυσίδας Bodyfit στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη Θέρμη και στη Σταυρούπολη, προσφέρουν ειδικές τιμές και προνόμια σε όσους σπουδαστές επιθυμούν να γίνουν μέλη, ανεξαρτήτως ειδικότητας σπουδών.

Η αλυσίδα γυμναστηρίων Bodyfit ακολουθεί πάντα τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του fitness και προσφέρει στους αθλούμενους εξαιρετικά καινοτόμες υπηρεσίες, καθώς επίσης μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και καθοδήγηση από μια ομάδα άρτια εκπαιδευμένων επαγγελματιών της άθλησης.

Η Προπονητική Αθλημάτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί μια σύγχρονη και επίκαιρη ειδικότητα με μεγάλη επαγγελματική αποκατάσταση, που προσφέρει δυνατότητα επιλογής εξειδίκευσης σε όλα τα βασικά αθλήματα: Ελεύθερη Γυμναστική, Βάρη, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Τένις, Κολύμβηση, Στίβο, Βόλεϊ.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλωσορίζει μια ακόμα μεγάλη συνεργασία, παραμένοντας πιστός στη δέσμευση του για παροχή ποιοτικής επαγγελματικής κατάρτισης, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κάθε κλάδου.