Ημέρες Καριέρας Τουρισμού & Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης 2019

Ημέρες Καριέρας Τουρισμού & Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης 2019
PHOTO GALLERY
Εβδομάδα Τουρισμού διοργανώνει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° Θεσσαλονίκης από τις 25 έως τις 28 Φεβρουαρίου! Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου η αυλαία θα ανοίξει με τον επιτυχημένο θεσμό «Accelerate Your Career». Σεμινάρια για συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος, διαλέξεις για τα «μυστικά» μιας επιτυχημένης συνέντευξης, role playing και live κατάρτιση cv θα πραγματοποιούνται διαδοχικά από τις 10.30 έως τις 19.00, με σκοπό την κατάλληλη προετοιμασία των σπουδαστών μας για τις Ημέρες Καριέρας.

Την επόμενη ημέρα, Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, εκπρόσωποι από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς ομίλους, Grecotel Luxury Hotels & Resorts, Sani Resort & Ikos Resorts, TOR Luxury Hotels & Resorts, θα μας παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις τους.

skg-accelerate-revised-03.jpg

Αναλυτικό Πρόγραμμα

skg-accelerate-schedule-a3-landscape-1-Xvwwi.jpg
skg-accelerate-schedule-a3-landscape-2-w8fwS.jpg

Η εβδομάδα Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης κορυφώνεται στις 27 και 28 Φεβρουαρίου, με την «Ημέρα Καριέρας Τουρισμού» και «Ημέρα Καριέρας Γαστρονομίας» αντίστοιχα. Από τις 10.30 έως τις 18.00 δεκάδες επιχειρήσεις του τουριστικού τομέα θα δώσουν το «παρών» στις εγκαταστάσεις μας. Εκπρόσωποι του κλάδου θα δουν βιογραφικά και θα συνομιλήσουν με σπουδαστές Μαγειρικής, Τουρισμού, Φυσικοθεραπείας, αλλά και Αισθητικής με στόχο την κάλυψη θέσεων εν όψει της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου.

skg-career-day-tourismou-alt-2019-01.jpg

skg-career-day-tourismou-alt-2019-02.jpg