Καλαμάτα: Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° δίπλα στην μικρή Αναστασία που καλείται να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της

Η καρδιά του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 χτυπά δυνατά στην Καλαμάτα για την εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και την κοινωνία.

Καλαμάτα: Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° δίπλα στην μικρή Αναστασία που καλείται να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της
PHOTO GALLERY

Ένα κύμα αλληλεγγύης έχει δημιουργηθεί εδώ και ημέρες στην Καλαμάτα, από τη στιγμή που έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένα 7χρονο κοριτσάκι της πόλης.

Η Αναστασία έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και η εγχείρηση στην οποία πρέπει να υποβληθεί μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο στις ΗΠΑ, με το κόστος όμως να είναι υπέρογκο, αφού αγγίζει τις 700.000 ευρώ.

Η κινητοποίηση φορέων , επιχειρηματιών και απλών πολιτών της πόλης για να συγκεντρωθεί αυτό το ποσό είναι τεράστια.

Κουμπαράδες αλληλεγγύης έχουν τοποθετηθεί σε δεκάδες επιχειρήσεις , ώστε ο κάθε πελάτης να μπορεί να συνεισφέρει στην συλλογική προσπάθεια.
Το βράδυ της Παρασκευής διοργανώθηκε από την Δημοτική Φιλαρμονικής Καλαμάτας ανοιχτή συναυλία αγάπης για την στήριξη της Αναστασίας και της οικογένειας της, με έναν μεγάλο κουμπαρά να έχει στηθεί για τους παρευρισκόμενους. 

Παράλληλα για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί Μαραθώνιος Αγάπης και προβολή ταινίας με όλα τα έσοδα να διατίθενται για τον αγώνα της μικρούλας, ενώ για τον ίδιο σκοπό θα διατεθούν και όλα τα έσοδα της ημέρας από γνωστή επιχείρηση της πόλης.
Αρχικά είχε γνωστοποιηθεί ένας τραπεζικός λογαριασμός για όσους ήθελαν να στηρίξουν την προσπάθεια , όμως στη συνέχεια αποσύρθηκε, με τη μητέρα της μικρής να ζητά να μη γίνονται καταθέσεις σε αυτόν, αφού είναι προσωπικός και δεν θα μπορούσε να γίνει ανάληψη των χρημάτων.

Έως ότου δημιουργηθεί ο ειδικός λογαριασμός (ερανικός) που απαιτείται, η οικογένεια έχει αναθέσει σε φιλικά και συγγενικά της πρόσωπα να καταθέσουν τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής.
-Στη δικηγόρο της οικογένειας,  Anastasia Liokoura (τηλ. 6932904072 mail: anastliok@gmail.com)
-Στην ξαδέλφη της οικογένειας, Γωγώ Τριάντου (τηλ. 6956768007)
- Στην φίλη της οικογένειας, Irini Doulami (επικοινωνία μέσω Facebook)

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° ως ένας ζωντανός οργανισμός της πόλης, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την συλλογική προσπάθεια και για αυτό από την ερχόμενη εβδομάδα, ένας κουμπαράς αλληλεγγύης θα βρίσκεται και στις εγκαταστάσεις μας στην Καλαμάτα.
Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε την Αναστασία στη μάχη που έχει μπροστά της.
Ας γίνουμε όλοι μαζί το “εισιτήριο” ζωής της.