ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 & KIDS SAVE LIVES σώζουν ζωές!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 & KIDS SAVE LIVES σώζουν ζωές!
PHOTO GALLERY

Συνολικά 5 συσκευές εικονικής πραγματικότητας προσέφερε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος IEK ΔΕΛΤΑ 360 στον ανθρωπιστικό οργανισμό KIDS SAVE LIVES!

Νέοι εκπαιδευτές θα μπορούν να εκπαιδεύουν δωρεάν στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), μέσα από συσκευές VR CPR , τον πιο φρέσκο, διασκεδαστικό και ρεαλιστικό τρόπο εκπαίδευσης διεθνώς!

Μια δωρεά του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, που βοηθά στην εκπαίδευση μαθητών και καθηγητών σχολικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα! 

Στην Ελλάδα ελάχιστοι πολίτες του γενικού πληθυσμού είναι εκπαιδευμένοι στην ΚΑΡΠΑ και την χρήση των αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών, με αποτέλεσμα να μην ξεκινάει έγκαιρα η αναζωογόνηση του θύματος από τους πρώτους παρευρισκόμενους.

Η Διοίκηση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στηρίζει από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια του οργανισμού και του ιδρυτή της κυρίου Αναστάση Στεφανάκη, συμβάλοντας στην διάδοση του μηνύματος: Σώσε κι εσύ μια ζωή! Μπορείς!

Το "KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές" είναι ανθρωπιστικός Οργανισμός που με πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανά ηλικιακή ομάδα, στοχεύει στη διάδοση της δωρεάν εκπαίδευσης παιδιών και ενηλίκων στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, καθώς και στην ανάπτυξη ενός δικτύου απινιδωτών σε δημόσιους χώρους.   

Με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και θρησκευμάτων ομάδες δεκάδων εθελοντών, από κάθε γωνιά της χώρας, επισκέπτονται σχολικές μονάδες, για να εκπαιδεύσουν παιδιά. 

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει και για αυτό στέκεται αρωγός και συνοδοιπόρος στην προσπάθεια του οργανισμού KIDS SAVE LIVES να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο!