Η L’Oréal Professional Products στο πλευρό των επαγγελματιών του κομμωτικού κλάδου για τον COVID19

Για περισσότερα από 110 χρόνια, η L’Oréal Professional Products, στρατηγικός συνεργάτης της Σχολής Μόδας & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360,  συμπορεύεται με τους επαγγελματίες κομμωτές ως πραγματικός συνεργάτης υποστηρίζοντας τους σε κάθε τους βήμα. 

Η L’Oréal Professional Products στο πλευρό των επαγγελματιών του κομμωτικού κλάδου για τον  COVID19
PHOTO GALLERYΣτην πρωτοφανή αυτή συγκυρία για όλον τον πλανήτη, η L’Oréal Professional Products  βρέθηκε και πάλι στο πλευρό των επαγγελματιών κομμωτών θέλοντας να εκφράσει την εκτίμηση και την αλληλεγγύη της προς τον κομμωτικό κλάδο και τους συνεργάτες που την εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.


Με αίσθημα σεβασμού και ευθύνης, η L’Oréal Professional Products δεσμεύτηκε να υποστηρίξει έμπρακτα τους επαγγελματίες κομμωτές σε κάθε φάση της δοκιμασίας, από το lockdown μέχρι την επαναλειτουργία των επιχειρήσεων, πραγματοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες με σημαντικό αντίκτυπο για τον κομμωτικό κλάδο και τους επαγγελματίες κομμωτές. 

Πιο συγκεκριμένα, η L’Oréal Professional Products προχώρησε στις ακόλουθες δράσεις:

  • - Οικονομική υποστήριξη: η L’Oréal Professional Products προχώρησε σε αναστολή των πληρωμών όλων των κομμωτηρίων από την Παρασκευή 13 Μαρτίου, με στόχο να ανακουφίσει τους συνεργάτες της και να τους βοηθήσει να οργανωθούν καλύτερα για την επόμενη ημέρα.
  • - Συνεχή και διεξοδικής ενημέρωση σχετικά με τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης που αφορούν ειδικά στις επιχειρήσεις και στους εργαζομένους του κλάδου προκειμένου να έχουν πλήρη εικόνα σχετικά με το πως επηρεάζεται η επιχείρηση τους. Παράλληλα, υπήρχε συνεχής ενημέρωση και για τα μέτρα που έλαβε η ίδια η L’Oréal Professional Products για τους επαγγελματίες κομμωτές.
  • - Περισσότερη εκπαίδευση από πότε, τεχνική & επιχειρηματική: η εκπαίδευση εντατικοποιήθηκε μέσα από webinars & live sessions που στόχο είχαν να εμπνεύσουν τους επαγγελματίες κομμωτές ώστε να παραμείνουν
  • - δημιουργικοί και ταυτόχρονα να τους προετοιμάσουν για να μπορέσουν να διαχειριστούν επιτυχώς το άνοιγμα των επιχειρήσεων τους και να επανέλθουν στην κανονικότητα όσο το δυνατόν πιο ομαλά.
  • - Ανάδειξη της σπουδαιότητας του κλάδου και της κομμωτικής τέχνης μέσα από καμπάνιες όπως το #ISTANDFORPROS, η Ημέρα Εκτίμησης Κομμωτών (Hairstylist Appreciation Day) και το #prosareback, που γέμισαν τα social media με μηνύματα αλληλεγγύης και υπερηφάνειας τόσο από τους επαγγελματίες κομμωτές όσο και από τις γυναίκες που αγκάλιασαν τις πρωτοβουλίες αυτές αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα των επαγγελματιών κομμωτών που βρίσκονται δίπλα τους σε κάθε ιδιαίτερη τους στιγμή. Παράλληλα με τις καμπάνιες αυτές, η L’Oréal Professional Products ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τους θεσμούς και τα όργανα του κλάδου καθώς και κυβερνητικούς φορείς με στόχο να κινητοποιήσει τον κλάδο να διεκδικήσει την άμεση επαναλειτουργία των επιχειρήσεων, δίνοντας στοχευμένες προτάσεις για τη διασφάλισης της υγείας καθώς και τα βασικά επιχειρήματα για ένα τέτοιο αίτημα προς τους αρμόδιους φορείς.
  • - Ασφάλεια: Απόλυτα δεσμευμένη στη συνεχή ενημέρωση και υποστήριξη, η L’Oréal Professional Products βρέθηκε δίπλα στους συνεργάτες της στο άνοιγμα των κομμωτηρίων προσφέροντας καθαριστικά τζελ προκειμένου να διασφαλίσει ότι η επιστροφή στα κομμωτήρια θα γίνει με απόλυτη ασφάλεια, και για τους ίδιους τους επαγγελματίες κομμωτές και για τους πελάτες. Επίσης, σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας η L’Oréal Professional Products δημιούργησε έναν Οδηγό Υγιεινής για τα κομμωτήρια με ορθές υγειονομικές πρακτικές τον οποίο μοιράστηκε με όλον τον κλάδο προκειμένου οι επαγγελματίες κομμωτές να προετοιμάσουν το χώρο και την ομάδα τους για την ασφαλή επιστροφή.