Σεμινάριο | Κρέμα Γάλακτος & Προϊόντα με Προσθήκη Φυτικών Λιπαρών

Από τη θεωρία στην εφαρμογή

Σεμινάριο | Κρέμα Γάλακτος & Προϊόντα με Προσθήκη Φυτικών Λιπαρών
O Toμέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την εταιρεία FrieslandCampina Hellas διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: "Κρέμα Γάλακτος & Προϊόντα με Προσθήκη Φυτικών Λιπαρών" (Από τη θεωρία στην εφαρμογή). Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στις 17:30 (Αίθουσες 81-82) και Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 11:00 (Αίθουσες Β1-Β2). Εισηγητής θα είναι ο Executive Chef Βασίλης Τσατσάκης.

skg-krema-galaktos-2-01.png