Live Cooking στη HORECA: Εμπειρία ζωής για τους σπουδαστές Γαστρονομίας!

Live Cooking στη HORECA: Εμπειρία ζωής για τους σπουδαστές Γαστρονομίας!
PHOTO GALLERY

Ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα παρουσίασαν οι σπουδαστές Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων στο πλαίσιο του Gastronomy Forum της διεθνούς έκθεσης HORECA!

Στο masterclass με τίτλο «Οι θησαυροί της Ελληνικής γης: Ελληνικά μανιτάρια & τρούφα» ο κύριος Νεονάκης, Υπεύθυνος Μουσείου Μανιταριών, ανέλυσε την αξία των ελληνικών μανιταριών και της τρούφας καθώς και τη χρήση τους στη γαστρονομίας

Ταυτόχρονα, οι καθηγητές μαζί με τους σπουδαστές μας, υπό την καθοδήγηση του executive chef και καθηγητή μας Αδάμου Δότσιου, ετοίμασαν μοναδικά πιάτα με βάση τα μανιτάρια και την τρούφα! 

Οι chef που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο masterclass ήταν οι Θεοδώρου Φάνης, Ντάνος Δημοσθένης από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων και ο Αξιώτης Χάρης από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η επίδραση των μανιταριών και στη ζαχαροπλαστική, δίνοντας τα κατάλληλα ερεθίσματα στον Νακούτση Γιώργο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων και στον Μαριδάκη Παντελή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας να δημιουργήσουν εντυπωσιακά επιδόρπια. 

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να έρθουν εις πέρας χωρίς την πολύτιμη συμβολή των σπουδαστών και των 2 πόλεων.

H συμμετοχή στη HORECA και το Live cooking ενθουσίασε τους σπουδαστές μας, αφού αποτέλεσε για αυτούς μια εμπειρία ζωής!