Τρίτη και τελευταία Make a Wish βραδιά όπου το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο & το Maiami Fish Restaurant συνεργάστηκαν και παρουσίασαν ένα ξεχωριστό μενού στους καλεσμένους που πραγματικά τους έμεινε αξέχαστο..
Την επιμέλεια του μενού ανέλαβε ο Chef και καθηγητής μας Παναγιώτης Καραφουλίδης μαζί με ομάδα σπουδαστών από το τμήμα Γαστρονομίας ο οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για άλλη μια βραδιά.
Παράλληλα ο τομέας Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο φρόντισε για την επιμέλεια του εστιατορίου, ενώ στο τέλος της βραδιάς όλοι οι παρευρισκόμενοι μιλούσαν για το άψογο service τους.
Το γευστικό ταξίδι ξεκίνησε με:
Ceviche / Leche de tigre / ποικιλία από ραπανάκια
Συνεχίστηκε με:
Ramen / noodles / αυγό/ nori
Μύρισε Αμερική το κυρίως πιάτο του ΣΕΦ το οποίο ήταν:
Hot Dog / Chili con Carne / teriyaki sauce / πουρέ καλαμπόκι με flakes καρύδας
Και η βραδιά έκλεισε με "πούρο", ένα μοναδικό γλυκό που κανένας δεν μπόρεσε να φάει μόνο ένα...
Μπάρα καπνιστής σοκολάτας / ανανά μαριναρισμένο με lime / liquid gel δυόσμου
Και μην ξεχνάτε όλες αυτές οι βραδιές έγιναν για καλό σκοπό... Για να να κάνουμε πραγματικότητα τις ευχές του Make-Α-Wish (Kάνε-Μια-Ευχή Ελλάδoς)!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Γυναίκας στη ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη στη Food Expo από τη ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας
-
360 Seminar Οδηγικής Ασφάλειας: Το τιμόνι είναι στα χέρια μας!
-
Συμμετοχή σπουδαστών στα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του Παιδικού Χωριού SOS στην Πάτρα
-
360 Seminar: Pizza & Pinsa - Όλα τα μυστικά! Ιωάννινα!