Με παιδικές φωνές γέμισαν οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης!
Συνολικά 50 μαθητές ηλικίας 8-11 ετών, από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, μπήκαν στις κουζίνες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και ετοίμασαν ένα πλήρες μενού! Τρία πολύ γευστικά πιάτα, που θα ζήλευε κάθε επαγγελματίας chef!
Οι λιλιπούτιοι μάγειρες, με τη βοήθεια της chef μας Σοφίας Γεωργακάκη και 20 ακόμα σπουδαστών και αποφοίτων του τομέα Γαστρονομίας, ετοίμασαν χειροποίητο γύρο και χειροποίητες πίτες.
Πιο συγκεκριμένα το μενού περιλάμβανε:
1ο πιάτο
- Coleslaw salad από λάχανο και καρότο μαζί με μηλόξιδο και σταφίδες
2ο πιάτο
- Σάντουιτς «τυλιχτό» με φρεσκοζυμωμένη πιτούλα με ξεροψημένο γύρο, «τζατζίκι» αβοκάντο
3ο πιάτο
- Yogurt Cake με μπανάνα και θυμαρίσιο μέλι
Τις θεσπέσιες δημιουργίες των μικρών μαθητών γεύτηκαν με ενθουσιασμό οι δάσκαλοι και οι γονείς τους! Οι junior chef εργάστηκαν με πειθαρχία, ενθουσιασμό και πολλή φαντασία!
Τους μικρούς μας φίλους περιποιήθηκαν με περίτεχνα face painting και γρήγορα παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης, σπουδαστές μας από τους τομείς Αισθητικής και Παιδαγωγικών!
Μια μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, που αποδεικνύει πως η μαγειρική δεν έχει ηλικία και οι δημιουργίες των παιδιών ξεπερνούν πολλές φορές κάθε φαντασία!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Ευκαιρίες κατάρτισης, δικτύωσης και χρηματοδότησης για τη Gen Z
-
360 Seminar: Be a cable master
-
360 Seminar: Ο ρόλος της πρωτεΐνης και των συμπληρωμάτων στη διατροφή
-
Αντώνης Λουδάρος: Ο άνθρωπος πίσω από τον ηθοποιό – ένα μάθημα αλήθειας στη ΔΕΛΤΑ 360
-
Tourism & Gastronomy Career Day 2025