Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Ημέρα Καριέρας Τουρισμού στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Ημέρα Καριέρας Τουρισμού στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας!
PHOTO GALLERY

Για ακόμη μία χρονιά το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, τόσο της χώρας όσο και της Μεσσηνίας για την Ημέρα Καριέρας Τουρισμού και Γαστρονομίας. Μια προνομιακή ευκαιρία για το πλήθος των σπουδαστών μας να εισέλθουν στην αγορά εργασίας πριν ακόμα αποφοιτήσουν!

Οι σπουδαστές μας και δυνητικά στελέχη του κλάδου, είχαν την ευκαιρία μέσα από ένα κύκλο συνεντεύξεων να γνωρίσουν στελέχη κορυφαίων επιχειρήσεων στον Τουρισμό , να τους δώσουν το βιογραφικό τους και να απορροφηθούν άμεσα είτε σε θέσεις πρακτικής άσκησης, είτε σε θέσεις μόνιμης απασχόλησης

Οι εκπρόσωποι των τουριστικών επιχειρήσεων από την πλευρά τους έμειναν ενθουσιασμένοι τόσο από τις εγκαταστάσεις μας, όσο και από την κατάρτιση των σπουδαστών μας, τους οποίους χαρακτήρισαν άψογους εν δυνάμει επαγγελματίες!

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πιστό στη δέσμευσή του προς τους σπουδαστές και αποφοίτους του για την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση, διοργανώνει κάθε χρόνο τη μεγαλύτερη εκδήλωση της σχολής, αναπτύσσοντας διαρκώς το δίκτυο συνεργασιών με τις καλύτερες.