Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό DIGITALL360

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό DIGITALL360
PHOTO GALLERY

Eκατοντάδες νέοι και νέες συμμετείχαν στο Digitall360 event, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη (30 & 31/3) και στα Ιωάννινα (6/4)!

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τα δεκάδες workshops, έλαβε μέρος στις κληρώσεις για τα δώρα, έζησε την ψηφιακή πραγματικότητα μέσα από τη Virtual Reality, ενώ παρακολούθησε και δύο μεγάλους τελικούς στα gaming tournaments που διοργανώθηκαν στα League Of Legends και Fortnite, με την πολύτιμη βοήθεια της InSpot.

H γιορτή της ψηφιακής τεχνολογίας έγινε πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους! Game Development, Social Media, 3D Printing, Cosplay MakeUp, Video Games, Animation ήταν μερικές μόνο από τις θεματικές των workshops.

Οι δημοφιλείς YouTubers Mikeius, Techitserious, GRamers & ZOK υποδέχθηκαν τους επισκέπτες με μοναδικά σεμινάρια σχετικά με το μέλλον του YouTube και τη διαδικασία την οποία ακολουθεί ένας YouTuber για να δημιουργήσει ένα βίντεο!

Oι cosplayers Hikari & Lorian και Horo Von Kaida έδειξαν τα υλικά που χρησιμοποιουύνται για το cosplay και πως τα social media επηρεάζουν τους επαγγελματίες.

Oι influencers Filio Lou και Κλεοπάτρα Λαγκουβάρδου εισήγαγαν στους συμμετέχοντες στον κόσμο των bloggers, Influencers και Instagrammers.

Παράλληλα, τη δική τους οπτική στο μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο event των ψηφιακών τεχνών έδωσαν οι καλύτεροι επαγγελματίες του χώρου.

Το Digitall360 είχε άκρως νεανική νότα άφησε και φέτος του στίγμα του, αποδεικνύοντας πως ο ψηφιακός κόσμος είναι ατέρμονος και προσελκύει ολοένα και περισσότερους fans!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο PHOTO GALLERY