Μένουμε ασφαλείς με on line μαθήματα

Ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας προσαρμοστήκαμε άμεσα στις νέες συνθήκες και συνεχίζουμε τα μαθήματα του εξαμήνου για όλη τη σπουδαστική κοινότητα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360  μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams

Μένουμε ασφαλείς με on line μαθήματα
PHOTO GALLERY

Mε πρώτη προτεραιότητα την υγεία των σπουδαστών και των εκπαιδευτών μας κι έπειτα απ' τη δημοσίευση του σχετικού νόμου από την Κυβέρνηση, προχωρήσαμε άμεσα σε τηλε-εκπαίδευση χωρίς να χάσουμε χρόνο και ώρες μαθημάτων. Επιλέγοντας την πλατφόρμα Microsoft Teams για τη σταθερότητα και τις δυνατότητες που μας προσφέρει, το IT τμήμα του Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δημιούργησε άμεσα ιδρυματικούς mail λογαριασμούς για σπουδαστές κι εκπαιδευτές κι εργάστηκε εντατικά για να ξεκινήσουν τα μαθήματα από την πρώτη κιόλας ημέρα που μας όρισε το Υπουργείο.

Οι εκπαιδευτές του Ομίλου προσάρμοσαν μαθήματα και παρουσιάσεις των ειδικοτήτων  τους σε ψηφιακό περιβάλλον και παρέχουν ήδη υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες στους σπουδαστές μας σε όλη την Ελλάδα, όπως αρμόζει στην ιστορία και στη δυναμική του ονόματος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Αναμένοντας τη βελτίωση της υγειονομικής εικόνας στη χώρα μας και την επιστροφή στις αίθουσες και στα εργαστήρια των Σχολών μας, παραμένουμε online δημιουργώντας την πιο δεμένη και αποδοτική ψηφιακή εκπαιδευτική κοινότητα! 

Άμεσα θα εμπλουτίσουμε τα e-lessons με ενδιαφέροντα webinars εξωτερικών εισηγητών για όλους τους Τομείς Σπουδών ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.