Νέα Εκπαιδευτική Συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 - Paese

Μια νέα εκπαιδευτική συνεργασία προς όφελος των σπουδαστών του τομέα Μόδας & Ομορφιάς εγκαινιάζει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!

Νέα Εκπαιδευτική Συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 - Paese

Το μοναδικό Πολωνικό brand καλλυντικών PAESE Cosmetics, ως νέος εκπαιδευτικός συνεργάτης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές Αισθητικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ να εξασκηθούν χρησιμοποιώντας ξεχωριστά καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης υψηλής ποιότητας, τα οποία ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσδοκίες και τις ανάγκες των γυναικών.

Ήδη στα σύγχρονα εργαστήρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη έχει τοποθετηθεί επιδαπέδιο display με προϊόντα μακιγιάζ για την καθημερινή εργαστηριακή πρακτική, ενώ δρομολογείται η τοποθέτηση stands και σε άλλες πόλεις, όπου χτυπά η καρδιά του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι σπουδαστές του τομέα Μόδας & Ομορφιάς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξιδεικευμένα σεμινάρια και webinars από τους επαγγελματίες make-up artists της εταιρίας.

Επιπλέον, η εταιρία Blossom Beauty Concept ,επίσημος εισαγωγέας της PAESE για την Ελλάδα, προσφέρει ειδική προνομιακή έκπτωση στους σπουδαστές των συγκεκριμένων ειδικοτήτων, με την επίδειξη της ανανεωμένης Benefit Card.

Η PAESE Cosmetics συνεργάζεται με επιστημονικά ινστιτούτα και παράγει εξειδικευμένες φόρμουλες για τα προϊόντα της. Αναβαθμίζει συνεχώς τα καλλυντικά της, εμπλουτίζοντας τα με ενεργά συστατικά, ενώ στη διαδικασία παραγωγής τους δε γίνεται απολύτως κανένας κλινικός έλεγχος ή πειραματική δοκιμή σε ζώα. Η κατανόηση και η αντίληψη, της γυναικείας φύσης και των καθημερινών αναγκών των γυναικών, έχει κατατάξει ψηλά την PAESE στα κορυφαία και πιο ανερχόμενα brands παγκοσμίως, μέσα σε λίγα μόλις χρόνια.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλωσορίζει μια ακόμα μεγάλη συνεργασία, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του για παροχή ποιοτικής επαγγελματικής κατάρτισης, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κάθε κλάδου.