Νέες επιτυχίες των σπουδαστών Κομμωτικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!

Με τη συμμετοχή των σπουδαστών Κομμωτικής στο 9ο Φεστιβάλ Κομμωτικής και Μακιγιάζ, η Σχολή Μόδας & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 υπερασπίστηκε τη φήμη της ως Η Πιο Πολυνίκης Σχολή σε διαγωνισμούς του κλάδου!

Νέες επιτυχίες των σπουδαστών Κομμωτικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!
PHOTO GALLERY

Η ακαδημαϊκή χρονιά ξεκίνησε με το δεξί!

Το σερί των επιτυχιών των τελευταίων χρόνων (2016, 2017, 2017, 2018, 2019) συνεχίστηκε και φέτος στο 9ο Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης και Μακιγιάζ, με τους σπουδαστές να εντυπωσιάζουν την κριτική επιτροπή με τις δημιουργίες τους, τόσο σε δημιουργικότητα όσο και σε εκτελεστική δεινότητα.

Όσοι σπουδαστές συμμετείχαν πήραν κύπελλο! Οι διακριθέντες στις θεματικές ενότητες Κομμωτικής ήταν οι παρακάτω:

1η θέση Ανδρικό μοντέρνο κούρεμα: Δημάκας Δημήτρης

1η θέση βραδινό χτένισμα: Γιωτοπούλου Βασιλική

2η θέση Νυφικό χτένισμα Επαγγελματιών: Τομπά Νατζιέ

iek-delta-360-hairstyling-awards-2.jpg


Οι πολλαπλές διακρίσεις των διαγωνιζομένων αποτελούν το επιστέγασμα της σκληρής τους προσπάθειας, αλλά και του άριστου επιπέδου σπουδών που παρέχει ο κορυφαίος Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συγχαίρει όλους τους σπουδαστές που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία με πολλές επιτυχίες στο επάγγελμα που έχουν επιλέξει!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο team των εκπαιδευτών της Σχολής Μόδας & Ομορφιάς, που μέσα από συνεχείς προπονήσεις, ατελείωτες πρόβες και coaching προετοίμασαν τους σπουδαστές με τον καλύτερο τρόπο. Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους οι διακρίσεις δεν θα ήταν δυνατό να επιτευχθούν!

Το 9ο Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης και Μακιγιάζ, διεξήχθη στο ξενοδοχείο Holiday Inn κεκλεισμένων των θυρών, τηρώντας όλους τους κανόνες που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Πρόκειται για ένα event - θεσμό, που διοργανώνει το Σωματείο Επαγγελματιών Κομμωτών Δ. Θεσσαλονίκης και συγκεντρώνει όλα τα φώτα του κλάδου με στόχο να μεταδώσει την εμπειρία των επαγγελματιών του χώρου σε όσους συμμετέχουν.