Νέες επιτυχίες των σπουδαστών Μακιγιάζ του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!

Με τις εξαιρετικές τους δημιουργίες, οι σπουδαστές Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διακρίθηκαν επάξια στο 9ο Φεστιβάλ Κομμωτικής και Μακιγιάζ

Νέες επιτυχίες των σπουδαστών Μακιγιάζ του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!
PHOTO GALLERY

Η σχολή Μόδας & Ομορφιάς επιβεβαίωσε τη φήμη της ως η Πιο Πολυνίκης Σχολή σε διαγωνισμούς του κλάδου, μετά και τις πρόσφατες διακρίσεις των σπουδαστών της στο 9ο Φεστιβάλ Κομμωτικής & Μακιγιάζ!

Στις θεματικές ενότητες του Μακιγιάζ, διακρίθηκαν οι παρακάτω:

1η θέση Βραδινό μακιγιάζ: Καραγεώργη Μαλαματή

2η θέση Βραδινό μακιγιάζ: Παραστατίδου Ίνγκα

Στο διαγωνισμό πήρε μέρος και η εκπαιδεύτρια Ράπτη Γεωργία, η οποία απέσπασε την 1η θέση και στα δύο θέματα στα οποία συμμετείχε:

1η θέση Νύχια Φαντασίας Επαγγελματιών

1η θέση Bodypainting Επαγγελματιών

Οι συμμετέχοντες εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή με τις δημιουργίες τους, τόσο σε δημιουργικότητα όσο και σε εκτελεστική δεινότητα, συνεχίζοντας το σερί των επιτυχιών (2016, 2017, 2017, 2018, 2019) της σχολής Μόδας & Ομορφιάς.

Οι πολλαπλές αυτές διακρίσεις είναι συνέπεια συνεχούς προετοιμασίας και coaching από το team των εκπαιδευτών, οι οποίοι χάρισαν πολύτιμη βοήθεια και εμψύχωση στους σπουδαστές που συμμετείχαν.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συγχαίρει όλους τους σπουδαστές που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία με πολλές επιτυχίες στο επάγγελμα που έχουν επιλέξει, καθώς και τους εκπαιδευτές, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των οποίων, οι διακρίσεις δεν θα ήταν δυνατό να επιτευχθούν!

Το 9ο Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης και Μακιγιάζ, διεξήχθη στο ξενοδοχείο Holiday Inn κεκλεισμένων των θυρών, τηρώντας όλους τους κανόνες που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Πρόκειται για ένα event - θεσμό που διοργανώνει το Σωματείο Επαγγελματιών Κομμωτών Δ. Θεσσαλονίκης και συγκεντρώνει όλα τα φώτα του κλάδου, με στόχο να μεταδώσει την εμπειρία των επαγγελματιών του χώρου σε όσους συμμετέχουν.