Ο Γιώργος Αυγέρος δημιούργησε μοναδικά restaurant desserts και σταθήκαμε περήφανοι μπροστά στο δικό μας Success Story
Ο δικός μας απόφοιτος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και Executive Pastry Chef του Sani Club, μας αφιέρωσε ένα μοναδικό Masterclass στις εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη.
Ο καταξιωμένος στον χώρο της ζαχαροπλαστικής Pastry Chef, Γιώργος Αυγέρος μας παρουσίασε ιδιαίτερα restaurant desserts γεμάτα με φαντασία, νέες τεχνικές και δημιουργικότητα.
Σε δύο τετράωρα σεμινάρια και μπροστά σε πάνω από διακόσιους σπουδαστές και επισκέπτες του σεμιναρίου, ο βραβευμένος ΣΕΦ προσπάθησε να μεταφέρει τις δικές του γνώσεις και να ανοίξει τους ορίζοντες της ζαχαροπλαστικής στους παρευρισκομένους.
Το αποτέλεσμα όπως ήταν φυσικό ήταν μοναδικό όπως θα δείτε στο βίντεο και στις φωτογραφίες παρακάτω..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Hydra C Latex Therapy by Juliette Armand
-
360 Seminar: Ενημέρωση για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού
-
360 Seminar: Glow Up! Τα πιο hot makeup trends της σεζόν από την Oriflame!
-
Welcome Days 2025 - Αθήνα! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Welcome Days 2025 - Θεσσαλονίκη! Έλα να μας γνωρίσεις!