Ο Γιώργος Αυγέρος δημιούργησε μοναδικά restaurant desserts και σταθήκαμε περήφανοι μπροστά στο δικό μας Success Story
Ο δικός μας απόφοιτος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και Executive Pastry Chef του Sani Club, μας αφιέρωσε ένα μοναδικό Masterclass στις εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη.
Ο καταξιωμένος στον χώρο της ζαχαροπλαστικής Pastry Chef, Γιώργος Αυγέρος μας παρουσίασε ιδιαίτερα restaurant desserts γεμάτα με φαντασία, νέες τεχνικές και δημιουργικότητα.
Σε δύο τετράωρα σεμινάρια και μπροστά σε πάνω από διακόσιους σπουδαστές και επισκέπτες του σεμιναρίου, ο βραβευμένος ΣΕΦ προσπάθησε να μεταφέρει τις δικές του γνώσεις και να ανοίξει τους ορίζοντες της ζαχαροπλαστικής στους παρευρισκομένους.
Το αποτέλεσμα όπως ήταν φυσικό ήταν μοναδικό όπως θα δείτε στο βίντεο και στις φωτογραφίες παρακάτω..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Bartender Rum Blend
-
360 Seminar: Ατοπική Δερματίτιδα, Θεραπεία και Φυσιολογία του Δέρματος
-
Διεθνείς διακρίσεις για τη "Σιωπηλή Συνθετική Συμφωνία" του εκπαιδευτή Καλαμάτας, Στάθη Γιαννακόπουλου
-
Διακόσμηση βιτρίνας καταστήματος στην Πάτρα
-
Εκπαιδευτική επίσκεψή των σπουδαστών Digital Content Creation στη RISTART