
Σεμινάριο για τον τομέα γαστρονομίας με θέμα «Ιστορική αναδρομή σε παραδοσιακές συνταγές της Ελλάδας του 20ου αιώνα» πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Δέλτα 360 Χανίων.
Εισηγητής ήταν ο σεφ κ. Ιωάννης Παντζαρτζίδης, ακολούθησε διάλογος με τους σπουδαστές της γαστρονομίας και τέλος δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης του σεμιναρίου.
Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν στην προοπτική να μάθουν δεξιότητες από τον κ. Παντζαρτζίδη οι οποίες θα τους είναι χρήσιμες στο μέλλον και στην προσωπική τους σταδιοδρομία.