
Ο τομέας Τουρισμού της Ανώτερη Σχολής ΔΕΛΤΑ 360 συμμετείχε επάξια στην εκδήλωση «Κοκτέιλ και ελληνική παράδοση: Ένα Ταξίδι στις Γεύσεις της Πατρίδας μας», που διοργανώθηκε στο περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης!
Οι σπουδαστές, υπό την καθοδήγηση του executive bartender και εκπαιδευτή τους Ιωάννη Λεπίδα παρουσίασαν και προσέφεραν στο κοινό cocktails με ελληνικά αποστάγματα, με σύγχρονες γεύσεις και τεχνικές, κερδίζοντας τα πιο κολακευτικά σχόλια των παρευρισκόμενων, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας που έχει ο συνάψει ο Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 με τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Οδική Ασφάλεια - Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων
-
360 Seminar: Παραδοσιακά σιροπιαστά γλυκά
-
Masterclass in the making of Don Julio Tequila & the significance of the "Paloma" Trend by Diageo στον Βόλο
-
360 Seminar: Βασική Υποστήριξη της ζωής σε ενήλικες και η χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή
-
360 Seminar: Focal Road Show