Κάλεσε μας
pictogram

Παιδαγωγικά & Κοινωνικές Υπηρεσίες

 • Σπουδές Προσχολικής Αγωγής - Βρεφονηπιοκόμοι

  Επίσημος Τίτλος: Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων

 • Σπουδές Εργοθεραπείας

  Επίσημος Τίτλος: Βοηθός Εργοθεραπείας

 • Σπουδές Ασφαλείας Προσώπων & Υποδομών

  Επίσημος Τίτλος: Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων & Υποδομών

 • Εξειδίκευση στην Κλινική Αποκατάσταση & Υδροθεραπεία

 • Προχωρημένες Τεχνικές Βρεφοκομίας & Ειδικής Αγωγής

Η Εμπειρία ΔΕΛΤΑ 360ο

Ο Τομέας Παιδαγωγικών & Κοινωνικών Υπηρεσιών διακρίνεται για την ποιοτική εκπαίδευση των σπουδαστών του, καθώς το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί με την ευαισθησία και το σεβασμό που απαιτούν τα επαγγέλματα του κλάδου.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει επιλέξει το εκπαιδευτικό προσωπικό με ιδιαίτερη προσοχή. Όλοι οι εκπαιδευτές διαθέτουν επιστημονικές γνώσεις, επαγγελματική εμπειρία, αλλά και τα κατάλληλα διδακτικά προσόντα. 

Τα μαθήματα διεξάγονται σε ένα ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον εντός των δομών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, αλλά και στις πρότυπες εγκαταστάσεις των συνεργαζόμενων εταιριών, παιδικών σταθμών και κέντρων ειδικής αγωγής, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. 

Κατά τη διάρκεια της διετούς φοίτησης, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε Higher Diploma - Level 6 Equivalent, από το διεθνή φορέα Πιστοποιήσεων LRN, διευρύνοντας τις επαγγελματικές προοπτικές σας στην Ελλάδα και την ΕΕ.

Η διοργάνωση εκδηλώσεων από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, αλλά και η συμμετοχή στις δράσεις και τα δρώμενα επίσημων φορέων απασχόλησης παιδιών, ΜΚΟ και ΚΔΑΠ απογειώνουν τη σπουδαστική εμπειρία.